Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek alapján császár vagy...

Ezek alapján császár vagy spontán szülés?

Figyelt kérdés

Harmadik baba lesz, 11 hónapos a babám és megint terhes lettem... azóta tüsszentéseknél becsurog a pisi, köldöksérvem lett, az első kettőt term.úton szültem.

Az elsőt Magy.o-n ott vágtak, a másodikat külföldön ott megvárták még szétrepedek. Félek, hogy megint repedni hagynak és akkor hogyan fogok kinézni már ott lent plusz meg a köldöksérvem eléggé csúnya (nem fáj stb) félek, hogy spontán szülésnél nyomásnál még nagyobb lesz vagy ilyesmi.

Meg félek, hogy az inkontinencia még rosszabb lesz....

Sajnos alkatilag gyenge kötőszövetü vagyok.

De ugyanakkor tartanék a császártól is.

Mi a véleményetek? Melyik lenne "rosszabb"?

2014. jún. 5. 08:04
 1/3 Vilcsianyuja ***** válasza:

Két spontán szülés után nem hinném, hogy a harmadiknál olyan nagyon sok minden tönkremehet még "ott alul", viszont a császárral még beszereznél plusz egy heget, ami lehet, hogy szintén rosszul forrad össze, érzékeny, nem esztétikus, szóval én a helyedben belevágnék a spontánba. Nekem volt spontán és császár is, igaz, nekem is gátmetszésem volt spontánnál, így nem tudhatom, milyen, ha reped a gát,de nem hinném, hogy rosszabb, mint egy császáros seb.

Ha a köldöksérved annyira veszélyes, akkor valószínűleg úgyis a császárt fogják javasolni.

Jó babavárást!

2014. jún. 5. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol elsz, de nemetben alairva egy papirt megcsaszaroznak. Bar en az istenert nen valasztanam.
2014. jún. 5. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el egy sebészhez, és kérdezd meg, meddig halasztható a köldöksérved miatti műtét. Ha megszületik a babád, azt is rakasd rendbe, feltétlenül. Különben szerintem spontán fogsz szülni.
2014. jún. 9. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!