Spontán szülés császár után?
Figyelt kérdés
Második babámat várom, az elsővel császár lett a vége, indított szülés volt, de nem tágultam, a kisfiamnak pedig romlott lett a szívhangja. Mire számítsak? Pont 2 év lesz a 2 szülés között. Van, akinek sikerült elkerülni a második császárt? Hogyan? Milyen volt?2014. ápr. 7. 14:27
1/10 anonim válasza:
Barátnőm se tágult aztán gyors ki kellett kapni a babát így császár lett... sokat kínlódott a hege miatt,de minden vágya az volt,hogy a kövi baba simán szülessen és dokit is fogadott,hogy ne az legyen a vége,hogy az ügyeletes natúr egyből császárral kezdi és nagyon bízott abba,hogy a heggel se lesz gondja...
3 évvel az első után simán szült és 2,5 évvel a második után a 3. babát is simán (habár majdnem császár lett a vége)
2/10 anonim válasza:
egy lelkiismeretes orvos 2 év után ne enged természetes uton szülést. 4-5 év után simán lehet de 2 év után nem ajánlatos.
3/10 A kérdező kommentje:
És ez melyik protokollban van leírva? A hegszétválás veszélye tudtommal 24 hónap elteltével ugyanakkora, mint 4 év elteltével, ráadásul nem is jósolható előre, még UG-os vizsgálattal sem. Akkor miért?
2014. ápr. 7. 16:09
4/10 A kérdező kommentje:
UH-gos vizsgálattal, bocsánat, ma nagyon elgépelős vagyok :)
2014. ápr. 7. 16:09
5/10 anonim válasza:
Hát mégha igy is van én nem ismerek olyat akinek engedték 2 év után. Pedig sok kisgyerekes családdal vagyok kapcsolatban.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem :(
2014. ápr. 7. 16:35
7/10 anonim válasza:
Szia!Esély van rá,de az orvosok nem szeretnek kockáztatni.Szülésznőként dolgoztam,mielőtt születtek a lányaim,így elég sok babát láttam világra jönni.Mivel 2 év lesz a gyermekeid között,ez elég rövid idő,hogy a szövetek regenerálódjanak.Elvileg igen,lehetséges a spontán szülés,de gyakorlatilag az orvosok is a császárt részesítik előnyben,bári kis probléma adódik.Nekem a két lányom között 5 év 3 hónap van,de nem engedte a dokim a spontán szülést.Bár nyilván ez attól is függ,hogy mi miatt volt az első császár :-)
8/10 anonim válasza:
Akkor egy kis bíztatás: 2 év 4 hónap van a két szülésem között, és császár után simán született a kislányom. Valóban nem az idő számít, 2 év után is lehet császár után simán szülni. Rizikó a hegszétválásra mindig van. Olyan orvost kell keresni, aki nem csak mondja, hogy benne van a VBAC-ben, hanem tényleg úgy is gondolja. Nekem szerencsém volt, tényleg támogatta a doki a dolgot. Sok sikert hozzá! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Sajnos a jelenlegi orvosom nem nagyon támogatja, de még van időm nézelődni... Úgy összességében a kórházban se gyakori...
2014. ápr. 9. 08:17
10/10 anonim válasza:
Szia!sikerült? Én is biztatnálak,2év pár nap van a két szülésem közt,nagyon odafigyeltek rám,hegvastagság megfelelő volt,már szülés előtti 1hétben tágítottak kézzel hogy gyors legyen,2órát töltöttem a szülőszobán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!