Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés a párotok nélkül?

Szülés a párotok nélkül?

Figyelt kérdés
A párom nem tud elkísérni a szülésre, mást meg nem szeretnék elhívni, mire lehet így számítani? Nagyon nehéz így a szülés?
2014. aug. 2. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Részletek: 1. jó körülmények között szülsz? szóval pl. nem szorongsz a kórháztól? 2. az orvosodban megbízol, szereted őt? meg tud nyugtatni, ha bajod van?
2014. aug. 2. 21:03
 2/20 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem lett volna velem párom szerintem belehalok :D nem elijeszteni akarlak . De en nagyon szenvedtem pedig csak 4 órát vajúdtam... De1 perceseknel álltam a nyakába csimpazkodtam es harapnak a vállàt :D

Egyébként ha nem tudott volna eljönni , akkor anyósomat, vagy a legjobb barátnőmet hívtam volna be.

Jah es párom a szülőszoban is velem volt ő fogta le a fejem mikor nyomtam :)

2014. aug. 2. 21:03
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

Nálam nem volt bent a párom.

Nem is bánom.A szülésznővel elbeszélgettem amikor benézett (nem volt fogadott).Amikor nem volt bennt senki akkor meg jól esett egyedül lenni.A dokim nagyon rendes,gyakran bejött hozzám,még viccelődtünk is :)

Végül nekem császár lett,de a műtőben is el voltam a körülöttem lévő személyzettel.

A következő babánál sem szeretném hogy rokon vagy ismerős bejöjjön.

2014. aug. 2. 21:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
2szer velem volt a párom, egyszer lekéste, de annyira nem volt szörnyű hogy nem volt ott, igaz nagyon gyors szülés volt, inkább utána hiányzott mikor már lehetett örülni a picinek.ne aggódj, szerintem nem lesz nehezebb így.
2014. aug. 2. 21:09
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
HA jó az orvos és a szülésznő, akkor nem, nekem a lányomnál még a kórházba sem volt bent, a fiamnál, pedig a folyosón várakozott, de hidd el ugyan olyan ha bent van, mint ha nem lenne, max csak annyi, hogy egyedül szülsz
2014. aug. 2. 21:10
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon joban voltam, vagyok az orvosommal es a szulesznommel is. Nekem okozott volna gondot, ha nincs ott ferjem. Sok vizer igy sem zavart! :)
2014. aug. 2. 21:14
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
Elozo vagyok! Az elsot fajdalom csillapitas nelkul szultem, szenvedtem nagyon, ott jol jott a segitseg. A masodiknal mar kaptam EDA-t, igy bevallalnam egyedul is.
2014. aug. 2. 21:17
 8/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem szülnék egyedül!

Jó ha van ott valaki, aki ad inni, vagy akihez lehet szólni, vagy aki hoz egy takarót...

Más egy nővérek szólni minden csip csup dologért, és más egy hozzátartozónak!

Jó ha van kihez szólni!

Kérj meg egy barátnőt!

Biztos szívesen bemenne veled, hisz ez neki is nagy élmény!

Nekem több barátnő is ajánlkozott, de a férjem jött. Jó is volt, mert tartotta a kacsát mikor hánytam, ki kísért wc-re, egyedül nem bírtam kimenni.

Hozott inni, enni, beszélt hozzám, betakart...

2014. aug. 2. 21:18
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
Ha nagyon elnyúlik a szülés, tényleg jó, ha van ott valaki, ebben sajnos nincs tapasztalatom, mert az enyém nagyon gyors volt. Azt viszont tudom, hogy a férjemnek kellett volna eü ellátás, mert ezt a rövidke időt is végigkínlódta, annyira ideges volt. Szóval olyat hívj, aki tudja benned tartani a lelket és nem fordítva, őt kell pátyolgatni. Szüleid? Legjobb barátnő? Nagynéni, unokatestvér, egyéb rokon, akivel jóban vagy? Senki?
2014. aug. 3. 00:19
 10/20 anonim ***** válasza:
81%
A szülés nem lesz nehezebb vagy könnyebb attól, higy itt van a parja az embernek. Max biztonságérzetet ad, de nincs fájdalomcsillapító vagy szuleskonnyito hatasa. Bele halni meg azert igen ritkán sikerül, akkor sem az apuka távolléte az ok. Ne hulyitsetek mar a kérdezőt.
2014. aug. 3. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!