Mivel győzzem meg a páromat, hogy ne legyen ott a kórházban?
Még csak nem is a szülőszobában akar lenni, hanme kinn a folyosőn
Ez miért zavar téged?
Azt megértem, hogy nem akarod, hogy benn legyen veled, van ilyen, bár ha valaki szeretne ott lenni a saját gyereke, vére születésénél, akkor kegyetlenség megfosztani ettől az élmenytől, de ez mégis más, mibt azt, hogy azt nem akarod, jphogy egy épületben legyen veled...
Ne foszd meg legaláspbb a. Várakozás és az élmény ilyen átélésétől!
Én sem tudnék otthon malmozva izgulni még akkor sem, ha "csak" műtenék a páromat, nemhogy ha gyerekünk születik
" Mert alapvetően itt ő a főnök, nem én fogok majd kínok közepette egy többkilós emberkét kiszülni magamból."
Ott a pont.
Az oké, hogy nem szeretnéd, hogy a szülésnél is ott legyen. De hogy a kórházban sem? A kerületből/városból nem akarod elküldeni?
Nem csak a te gyereked, hanem a férjedé is. Neked 9 hónapod volt a kicsivel, a párodat élete egyik legfontosabb eseményéből.
Te meg azt nem vagy képes megérteni, hogy neki ez milyen fontos. Miért zavar az az ember, akinek a gyerekét fogod megszülni? Nem értelek :-(.
Én őrülnék ha a párom bent akarna lenni mikor szülők,de ő kijelentette,hogy nem jőn be.:(
1-nél végig bent volt,másodiknál egyeskére vigyázott,most megoldható lenne hogy ott legyen,de nem akar.
É a helyedben őrülnék,hogy ott szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!