Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel győzzem meg a páromat,...

Mivel győzzem meg a páromat, hogy ne legyen ott a kórházban?

Figyelt kérdés
Párom ma felhozta, hogy amikor szülni fogok akkor ő is ott lesz majd a kórházban. (nem lesz bent a szülőszobán) Szerintem felesleges ott várakoznia ki tudja mikorra lesz meg a baba és majd inkább telefonálok neki, ha megszültem. Mit tegyek? Ezt nem akarja megérteni.
2014. júl. 30. 23:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Praktikusabb, ha bent van az apa is (segít az anyának, figyeli, hogy nem csesznek-e el valamit az orvosok, el lehet küldeni vízért...stb.), ez tény. De ha a párom határozottan megkérne, hogy ne legyen bent, akkor nem örülnék ugyan, de teljesíteném. Mert alapvetően itt ő a főnök, nem én fogok majd kínok közepette egy többkilós emberkét kiszülni magamból. Ha már neki kell ezt végigszenvednie, az az alap, hogy a legjobbat akarom neki, és elfogadom a feltételeit, ha ezzel segíteni tudok. Mert az az elsődleges szempontom, hogy NEKI jó legyen. Ha ennek az az ára, hogy egy kicsivel később látom a gyereket, ám legyen. Végül is, épp eleget lehetek majd vele az elkövetkezendő években.
2014. júl. 31. 00:39
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Őszintén örülök, hogy olyan férfiak is vannak, mint az utolsó válaszadó.
2014. júl. 31. 01:32
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

Még csak nem is a szülőszobában akar lenni, hanme kinn a folyosőn

Ez miért zavar téged?

Azt megértem, hogy nem akarod, hogy benn legyen veled, van ilyen, bár ha valaki szeretne ott lenni a saját gyereke, vére születésénél, akkor kegyetlenség megfosztani ettől az élmenytől, de ez mégis más, mibt azt, hogy azt nem akarod, jphogy egy épületben legyen veled...

Ne foszd meg legaláspbb a. Várakozás és az élmény ilyen átélésétől!

Én sem tudnék otthon malmozva izgulni még akkor sem, ha "csak" műtenék a páromat, nemhogy ha gyerekünk születik

2014. júl. 31. 07:29
 14/26 anonim ***** válasza:
73%
Mar elottem tobben leirtak h egysteruen ott a helye!!!nekem nagyon rosszul esett volna ha nincs ott.a szuloszoban is bent volt vegig.lstta ahogy megszuletik a fiunk.vegig tartotta a fejem a labam.masszirozott.rengeteget segitett h ottvolt.egyedul keptelenettem volna ra.es azok a pillanatok sose ternek vissza.es annyira jo...mikor megszuletett a kisfiunk a parom megkonnyezte.olyan jo volt latni.:-)persze nem minden Apa akar bent lenni,de szerintem ott a helye!persze ha az en parom nem szeretett volna bent lenni nem eroltetem de o magatol jott:-)
2014. júl. 31. 07:33
 15/26 anonim ***** válasza:
57%
Én képtelen lettem volna egyedül végigcsinálni olyan fájdalmaim voltak. Ha nem lett volna ott biztos feladom...
2014. júl. 31. 08:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten rosszul esett volna, ha nincs kint a folyosón. Két terv. császárom volt, az elsőnél nem jöhetett, mert 5-re kellett mennem és 7.kor már toltak is a műtőbe, viszont a 2. reggel 6-tól délig kellett várni, mert nem volt anesztes, nagyon jó volt, hogy addig ott volt velem. Gondold meg , ha te lennél az apa, neked is fontos lenne, hogy legalább ha már be nem mehetsz, a folyosón várakozhass. Igazából nem is értem mi ezzel a baj,a folyosón van, téged nem zavar, de Ő legalább azt érzni, hogy van ennél a fontos eseménynél.
2014. júl. 31. 08:44
 17/26 anonim ***** válasza:
35%

" Mert alapvetően itt ő a főnök, nem én fogok majd kínok közepette egy többkilós emberkét kiszülni magamból."

Ott a pont.

2014. júl. 31. 08:48
 18/26 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan az a véleményem mint a többieknek.Joga van ott lenni!! Életre szóló élmény,és emlék! Apává válik! Nagy önzőség részedről,hogy ebből ki akarod hagyni. Az én férjem az utolsó gyereknél nem tudott ott lenni,azóta is emlegeti,hogy mennyire sajnálja,és bántja a dolog,hogy egyedül csináltam végig. Pedig már 4 éves a gyerek.Még is hetente téma nála.
2014. júl. 31. 08:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy nem szeretnéd, hogy a szülésnél is ott legyen. De hogy a kórházban sem? A kerületből/városból nem akarod elküldeni?

Nem csak a te gyereked, hanem a férjedé is. Neked 9 hónapod volt a kicsivel, a párodat élete egyik legfontosabb eseményéből.

Te meg azt nem vagy képes megérteni, hogy neki ez milyen fontos. Miért zavar az az ember, akinek a gyerekét fogod megszülni? Nem értelek :-(.

2014. júl. 31. 09:32
 20/26 anonim ***** válasza:

Én őrülnék ha a párom bent akarna lenni mikor szülők,de ő kijelentette,hogy nem jőn be.:(

1-nél végig bent volt,másodiknál egyeskére vigyázott,most megoldható lenne hogy ott legyen,de nem akar.

É a helyedben őrülnék,hogy ott szeretne lenni.

2014. júl. 31. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!