Kérd meg, hogy tartsa tiszteletben a kérésed. Ennyi.
2014. febr. 27. 13:18
2/26 anonim válasza:
Felesleges vagy inkább téged zavar?
Mert ha csak felesleges, de nem gond, akkor miért ne mehetne el? Lehet, hogy aggódik érted és szeretne melletted lenni (tudod, párkapcsolat...;)
Ha viszont téged zavar, akkor mondd el neki, de számolj azzal, hogy megbántod vele.
2014. febr. 27. 13:19
3/26 anonim válasza:
Ha téged zavar, akkor mondd meg neki. Ha nem zavar, csak feleslegesnek érzed, hadd legyen ott.
2014. febr. 27. 13:20
4/26 A kérdező kommentje:
Miért lenne a kórházban egész nap? Kórházban dolgozom és idegesít amikor a látogatóktól mozdulni sem lehet.
2014. febr. 27. 13:21
5/26 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy téged zavarna és idegesítene, ha ott lenne.
2014. febr. 27. 13:27
6/26 anonim válasza:
Kisműtét lesz, nem szívtranszplantáció!
Szerintem is nevetséges ez a túlbuzgó izgalom.
Legközelebb a fogorvosnál is fogni akarja majd a kezed.
2014. febr. 27. 13:28
7/26 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy addig látogassa meg a családot, menjen el a haverokkal kikapcsolódni, vagy valami, hogy teljen rajta az idő (gondolom, nem azt várod tőle, hogy otthon üljön és idegeskedjen).
2014. febr. 27. 13:30
8/26 anonim válasza:
Nekem is nemrég volt műtétem és baromi zavaróak a férfi látogatók, főleg, ha egész nap ott vannak.
Alig tudsz felkelni, mert itt fáj, ott fáj, csövek lógnak ki belőled, de még arra is figyelj, hogy nehogy kilógjon a bugyid, vagy akármid, mert idegen férfiak figyelnek közvetlen közelről.
Szerintem menjen be a műtét után egy 10-15 percre, hogy lássa jól vagy, tudja, hogy van-e még valamire szükséged, amit esetleg visz/vesz neked. De egész nap ott lenni tényleg nem jó ötlet.
2014. febr. 27. 13:31
9/26 anonim válasza:
Nem kell bemenni a műtét után sem, elég, ha telefonál, a kórházban megmondják mi újság és kész.
2014. febr. 27. 13:32
10/26 anonim válasza:
AKkor csak nekem esett jól hogy ott van a párom? Kimondottan jól esett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!