Miért nem hagy aludni? Ennyire nem lehet ezt megérteni?
Szerintem sehogy. Zárd magadra az ajtót, tegyél be füldugót és aludjál. Ha nem érti meg az az ő baja :) Ha dörömböl, hogy keljél fel, én biztos átmennék anyámékhoz és faképnél hagynám. Nálam főbenjáró bűn ha a másik szándékosan nem hagy pihenni amikor ki vagyok merülve. Szerencsére eddig egyik komoly barátom sem volt erőszakos, és megértették, és kivárták a szexuális vágyaikkal is azt a pillanatot amikor már kipihentem magam.
Szóval ennyit tudok tanácsolni.
Ha mindketten dolgoztok, akkor mond meg neki hogy akkor takarítson, ha kialudtad magad, és akkor segítesz neki. Mert ugye ha mindketten dolgoztok akkor nem őt nézed cselédnek jó esetben hanem te is segítesz a háztartásban....
Ha csak te dolgozol, és ő otthon van, akkor meg igen is hagyjon aludni, és vezesse a háztartást egyedül csendben. Ha nem változik a helyzet, menj máshová aludni, és közöld vele, hogy addig nem jársz haza aludni, amíg nem képes tisztességesen viselkedni...
Egyébként az is lehet tényleg, hogy nincs kielégítve, és emiatt ideges. Nekem is volt ilyen időszakom. Gyógyszert kellett szednem amitől rosszul voltam, így 5 napig a szex kimaradt az életemből, és éreztem hogy idegesebb vagyok. Mert egyébként türelmes szoktam lenni. Aztán amikor már hozzászoktam kicsit a gyógyszerhez és nem okozott rosszulléteket, megint együtt tudtunk lenni, és semmi probléma nem volt. Újra ugyanaz a nyugodt lélek voltam mint előtte:)
27/N
Azért vasárnap napközben az ember a családjával foglalkozik jobbára.
Nálunk is ez a helyzet, a párom rendőr, teljesen random, hogy mikor dolgozik éjszaka és mikor nappal. Ha úgy jön össze én hétvégén is hagyom aludni, 3-4 óránál többet nagyon úgysem tud már nappal.
Szerencsétlenségére én itthon vagyok a kislányunkkal, szóval biztos nem tud ő sem úgy pihenni, ahogy szeretne, mert egy 1,5 évesnek nehéz megmagyarázni, hogy sose sírjon, kiabáljon, verjen le valamit, stb., dehát ez van. Apára csukjuk az ajtót és mi a lehetőségekhez képest igyekszünk ilyenkor csöndben lenni, ebédet főzni a lakás másik végében, vagy bármi.
Lehet nem is gondolja a feleséged, hogy zavaróan hangos, illetve hogy ennyire fáradt vagy. Mondd meg neki, hogy szükséged van néhány óra pihenésre, ha ezt megkapod, akkor utána segítesz neki kitakarítani és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!