Miért nem akarja megérteni a párom, hogy nem kell velem a kórházban lenni?
15-ös tanulj meg olvasni :)
Egy szóval nem írtam, hogy nem engednek be férfit. Én nem tartom jó ötletnek. Persze ha valaki bejön 10 percre az nem zavaró, de ha órákig ott ül az kellemetlen tud lenni nagyon. Majd megtudod, ha ilyen helyzetben leszel.
Aki meg írta, hogy a párja segített és nem az ápolónő. Igen ezért jó, ha valaki van ott, de ne egy férfi legyen.
Én 6 ágyas szobában voltam és csak 1 egy olyan beteg volt, akinek nem volt annyi esze, hogy szóljon a férjének, hogy ne üljön ott egész nap. Egyébként nem volt rosszul a nő, nem szorult segítségre.
"lépjünk túl az egónkon, és azon, hogy mi mit szeretnénk, és tartsuk tiszteletben azt, hogy más nőgyógyászati beavatkozáson áteső/átesett hölgyek ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe egy férfilátogatóm miatt. "
Ha megműtenek, és minden bajom van, biztosan nem ez lesz az első szempont, hogy a vadidegen szobatársaknak kellemetlen az én férjem jelenléte... hívd nyugodtan egónak.
Különbözőek vagyunk. Én és a párom összetartozunk, és egymás bátorító jelenlétére szükségünk van. Én biztosan ott lennék a kórházban vele, és igénylem a közelségét. De elismerem, hogy nem minden kapcsolat ennyire szoros, így például a kérdezőnek nincs szüksége a párjára a kórházban.
Ezzel nincs gond, ha a párja is hasonlóan inkább távolságtartó. De ő viszont inkább bemenne, vállalva, hogy csak üldögél, mert neki több közelségre van szüksége.
De ezen azért érdemes elgondolkoznod, hogy ha ennyire eltérőek az igényeitek, hosszútávon gondot fog okozni - már most gondot okoz, mert te nem akarod, hogy ott legyen, ő viszont menne.
És ha csak ülne a széken és néz, amíg alszol, vagy visz egy könyvet és olvas? Ha pedig ébren vagy, akkor beszélgettek.
Talán tőle kérdezd meg, hogy ő miért nem akarja megérteni, hogy számodra felesleges a jelenléte. Mi honnan tudhatnánk, hogy a férjed miért nem érti meg?
Teljesen mindegy, hogy megérti vagy sem: ha te nem akarod, hogy ott legyen, akkor meg kell neki egyenesen mondani, hogy mit érzel, mit gondolsz és mit akarsz. Merthogy szóból ért az ember. Ha ezek után sem akarja megérteni, akkor ignoráld. Ha megsértődik, akkor majd megbékül.
Sok sikert és jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!