Miért nem akarja megérteni a párom, hogy nem kell velem a kórházban lenni?
10-es, én is ilyen vagyok, nekem is jólesne, ha ilyenkor ott lenne velem a párom, de nem vagyunk egyformák. :)
Azért írtam, hogy ha már a kérdező nem szeretné, hogy ott legyen a párja, mert idegesíti, akkor a párjának addig le kellene magát valamivel foglalnia, mondjuk elmenni valahova, hogy ő meg ne otthon idegeskedjen.
Én nőgyógyásztatra férfit be sem engednék!
Én anyukámat kértem meg, hogy a műtét után legyen ott, ha esetleg nem tudnék egyedül inni vagy kimenni a wc-re.
Nőgyógyászati műtét lesz, tehát gondolom a kórteremben a többi betegnek is nőgyógyászati beavatkozása volt/van/lesz. Ők biztos nagyon örülnének, ha egy férfi ott okvetlenkedne.
Voltam ilyen helyzetben, nem kelhettem fel, de erősen véreztem. A nővér állandóan a betétemet cserélgette. "Örültem" volna ott egy idegen pasinak.
#10, te kicsit sem érted a a lényeget.
"Én nőgyógyásztatra férfit be sem engednék!"
Nem tudom, ez hol és hogy történhetett, de ha valaki bent fekszik a kórházban nőgyógyászati problémával, ugyanúgy meglátogathatják férfiak és nők is, olyan nincs, hogy férfi látogató nem mehet be. Anyukámnak is nőgyógyászati műtétje volt és apukámmal minden nap bementünk hozzá, a műtét alatt is bent voltunk és nem apukám volt az egyetlen férfi látogató.
Amikor nőgyógyászati rendelésre mentünk, akkor is sok kismamát a férje kísért el, ne mondd már, hogy férfiakat nem engednek be!
Azért szerintem attól is függ, milyen jellegű műtét.
Például ha esetleg abortusz (nem állítom, hogy az, de ugye az is "nőgyógyászati kisműtét"), akkor én örülnék a párom támogatásának, jelenlétének, sőt mi több, el is várnám tőle.
Más esetben nem.
Itt egy kisműtétről van szó. gondolom max. 1 éjszaka kellene bentmaradni. Szóval nem értem, hogy mit kell túlspilázni a látogást! Nem hetekre marad kórházban! Akkor nyílván én is azt mondanám, hogy látogassa a párja.
Ha csak ilyen kis időt lesz kórházban, akkor ugyanmár lépjünk túl az egónkon, és azon, hogy mi mit szeretnénk, és tartsuk tiszteletben azt, hogy más nőgyógyászati beavatkozáson áteső/átesett hölgyek ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe egy férfilátogatóm miatt.
Emlékszem milyen ciki volt, mikor ki kellett mennem pisilni, és meg kellett kérnem az egyik férfilátogatót, hogy forduljon el. (Erősen véreztem, és kézzel kellett tartanom a betétemet a hálóing alatt, amig kitotyogtam.
ha már abból kiindulunk, hogy a többi szobatársnál is biztos ott okvetetlenkedik a pár, a férj, akkor nem tök mindegy, hogy a tiéd is bent van?
Én már csak ezért is engedném, hogy bejöjjön, legalább elterelné a figyelmem és valamelyest takarna is az idegen férfiszemek elől.
Egyébként tényleg idegesítő dolgozóként (tudom, én is kórházban dolgozok) de ha az ember a másik oldalon van, akkor jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!