Sajnos császárral kell szülnöm de nem tudom hogy altatásba vagy érzéstelenítéssel kérjem, minden esetben katétereznek is?
Szerintem mindkét megoldás jó! Ki hogy szeretné, ezt tényleg neked kell eldöntened.
Nálam spinális érzéstelenítést alkalmaztak, nem is tudom mikor szúrták belém a tűt:) (egyébként lázas voltam közben és remegtem, mint egy kocsonya, mégis ügyesen meg tudtak szúrni) Kb. 2 perc múlva nem is éreztem semmit. Utána bedugják a katétert, de azt már nem érzed. Aztán jön a metszés, aztán egy kis huza-vona, míg kiszedik a babát és néhány perc múlva már láthatod is a babádat. Hallod ahogy felsír, láthatod a köldökzsinórt, a kis magzatmázos-véres testecskéjét, amit sajnos altatásnál nem láthatod. Viszont altatás után egyből felkelhetsz, ha tudsz. Az érzéstelenítés után 6 óráig feküdnöd kell (közben alhatsz egyet), utána meg ha felébredsz, kiszedik a katétert és "rábeszélnek" hogy menj, indulj el és próbálj meg pisilni:)
szia! nekem annak idején szólt a doki, hogy "hát, kisleányom, alighanem császározunk" erre mondtam neki, hogy tévedés, a DOKTOR ÚR császároz, én addig alszok egyet. mire ő: nem fog aludni, csak érzéstelenítünk...én: dehogynem, jó munkát...és úgy is lett, úgy elaludtam az érzéstelenítőtől, mint a sicc! (mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy rám az aspirin is úgy hat, mintha altatót vennék be)
szóval különbözőek vagyunk...de jó dolog aludni, amíg más melózik az tény :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!