Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sajnos császárral kell szülnöm...

Sajnos császárral kell szülnöm de nem tudom hogy altatásba vagy érzéstelenítéssel kérjem, minden esetben katétereznek is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 20:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Altattak.Nem hanytam utana,nem voltam kaba,a gyereket az elso ot percben szedik ki barmilyen hihetetlennek tunik es 10-es volt az Apgar-ja.Szerintem ez valtozo,de aki nem volt benne ne riogasson feleslegesen.A babat hoztak rogton ahogy magamhoz tertem az altatasbol.Volt olyan ismerosom aki azt meselte hogy vegig erezte hogy turkaltak benne es olyat is ismerek aki ke hetig nem erezte a bal kezet ugy elszurtak az erzestelenito injekcio beadasat.A hanyas mindkettore ervenyes lehet.
2010. jan. 9. 22:39
 12/28 anonim ***** válasza:
Az altatstol altalaban azert felnek az emberek mert olyan halalkozelinek tunik(mi lesz ha nem kelek fel?...)
2010. jan. 9. 22:40
 13/28 anonim ***** válasza:
Es en egy percig sem mondtam azt hogy sajnos...
2010. jan. 9. 22:42
 14/28 anonim ***** válasza:
Hát nekem altatásban volt a császár. jó volt mert kipihentnek ébredtem. Bár a végén a varrásnál felébredtem rángatóztam de nyomták az altatót úgyhogy arra nem is emlékszem. Nem hánytam, este 11 kor műtöttek és hajnali 4-5 kor már fürödni voltam illetve pisilni. Akkor már a katéter se kellet. Olyan reggel 8-9 körül vették ki az infúziót. Szóval én hamar túl mentem ilyen dolgokon.
2010. jan. 10. 08:14
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
Én az érzéstelenítésre szavazok. Úgy láthatod a babát már az első pillanatban. Nekem császárom volt és igen, megkatétereznek, de ezt érezni sem fogod. Az eltávolítása is csak egy pillanat, ne félj tőle.
2010. jan. 10. 11:06
 16/28 anonim ***** válasza:
56%
Minden altatásnak van kockázata. Tervezett műtétnél (pl sérvműtétnél) a beteg többet találkozik műtét előtt az aneszteziológussal, mint a sebésszel, hogy megbeszéljék az altatást (pl mire érzékeny a beteg, meg ilyesmik). Ha nekem kellene választanom, az érzéstelenítést választanám.
2010. jan. 10. 12:58
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Keresre nem altatnak!!!
2010. jan. 10. 22:42
 18/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,kicsit meg nyugodtam,de még nem döntöttem.Nekem a doki mondta hogy lehet altatásba is és érzéstelenítővel,másfél hét múlva beszéljük meg.Mindenkinek boldog örömteli babavárást és könnyű szülést!!!
2010. jan. 11. 17:31
 19/28 anonim ***** válasza:
én altatás kértem és kaptam is.
2010. jan. 12. 08:24
 20/28 anonim ***** válasza:
Miért sajnos ?
2010. jan. 13. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!