37-40+ hétben járó kismamák, szülünk hétfőn? (Kettős front lesz) Izgultok?
36-os vagyok
penteken beinditottak, meginditotta a vizet, meg adtak oxitocint. Hat ilyen szulest kivanok mindenkinek: egy ora az elso fajastol az utolsoig, es egy fajas alatt, tulajdonkeppen ket nyomasbol kint volt. 3170g es 50cm. Gyonyoruseges kislany, mar tegnap haza is engedtek, mert szepen hizik. Es csak eszik meg alszik.
Konnyu es mihamarabbi szulest mindenkinek!
Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok az egész családnak így ismeretlenül is... :)
32. hozzászóló
Kedves 36-os!
Szívből gratulálok, nagyon jó, hogy ennyire pozitív élmény lett a szülésből. Jó egészséget nektek!
A többieknek pedig ugyanilyen pozitív szülésélményt kívánok!
Gratula 36-os sok boldogságot és erőt a kicsihez! Én holnap megyek dokihoz. Meglátjuk mikor akar indítani...
18-as
36-os szívből gratulálok :D
Lányok azt szeretném meg kérdezni, hogy van-e közülük olyan, akinek belenyilal folyamatosan (magyarán) a petevezetékbe????
Nekem nem a petevezetékembe, hanem a hüvelyembe nyilallgat ma délután óta, de semmi rendszer nincs benne és csak egy-egy szempillantásig tart, nem tudom mire vélni...
32es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!