37-40+ hétben járó kismamák, szülünk hétfőn? (Kettős front lesz) Izgultok?
21-es vagyok, nekem is az volt a bajom, de egy próbát megér, anyum is így csinálta annak idején...guggolj le egy kicsit és nyomd meg, ha csöpög, akkor az magzatvíz
kitartás, hátha nem kell sokat várni :D
én is sokáig nem bírtam aludni az éjszaka, de délelőtt mint aki agyonvertek úgy alszom...
akkor drukkoljunk, hogy hétvégén meg legyen a picink :D
Múlthéten engem is elkapott egy nap a hányás, hasmenés, meg is örültem, hogy kezdődik, de másnapra már nem volt semmi... a csepegést én is tapasztalom, elég kellemetlen, de szerintem nekem nem a magzatvíz az.
Aludni se tudok esténként, kb két hete ha egy éjszaka alszok vagy 4 órát, annak már örülök, viszont mára akkorát aludtam, mint régen :)
Amúgy nekem nem fordult be a kisfiúnk, de már remélem nem is fog, mert nagy (császár lesz, így mindegy, hogy befordul e, vagy sem).
Nah, valakinél valami változás?
Nálunk továbbra sincs semmi, nagyon jól elvan bent a kispasas :)
32.
Kedves 18-as!
Nagyon szurkolok, hogy ne kelljen indítani és magától kijöjjön. Tudom, hogy nem sok jóval kecsegtet, de szerdára melegfrontot mondanak, hátha csak erre várt a kisbabád. (Talán a hidegfrontot nem szereti :P)
Neked legyen igazad kérdező! A hideget különben tényleg nem komálja, ilyenkor szinte teljes a csend odabenn. :)
18-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!