37-40+ hétben járó kismamák, szülünk hétfőn? (Kettős front lesz) Izgultok?
Én ma töltöttem a 38. hetet, és délelőtt voltam vizsgálaton...
Hála Isten minden ok, viszont a front ránk se volt semmilyen hatással, a szülés legkisebb jele sem látszik...
Aminek örülök is, meg nem is, mert szuper, hogy boldog bent a picink, viszont annyira örülnék már, ha kibújna, mert már olyan nehéz mind lelkileg, mind fizikailag...
Sziasztok! Jó babavárást mindenkinek!
Én anno 07. 22-én szültem az elsőt a 38. héten, hidegfrontra indult. Előtte való nap semmi jele nem volt, 1 ujjnyira nyitva voltam 2 hete.
Fel a fejjel, jó várakozást. Bocs az offért, csak az időpont miatt írtam.
18.as vagyok, nálunk sem lett eredménye a hideg frontnak.
Szerdán voltam dokinál, pici rendben, méhszáj változatlanul 2111. Viszont a magzatvíz kevesebb lett múlthéthez képest. Állítólag nem kritikus de nekünk alapból kevesebb volt, ezért azt mondta a doki, hogyha jöv. héten is kevesebb lesz akkor csütörtökön vagy pénteken beindítja.
Vizsgálat óta görcsölgetek, fáj az alhasam, barnázom (ezt mondta a doki, hogy lehetséges) és újra jön ilyen kocsonyás nyákdugó szerű belőlem. (ez már 3 hete minden vizsgálat után jön.)
De semmi rendszeresség és semmi erős...
Reménykedem, hogy beindul magától, hiszen menszi szerint hétfőn már a 40. hetet töltöm. Jó lenne túl lenni rajta.
Kedves 18-as!
Azért ebből csak lesz valami a méhszáj érték és a terhességi kor, meg a nyákdugó miatt is. Szurkolok. Amúgy vasárnap megint kettős front lesz, de most nincs sok bizalmam...
Kedves utolsó!
Kívánok minden jót a mai indításhoz. Lehet, hogy jobb lenne, ha magától indulna, de legalább nem leszel már sokáig kétségek közt. Hamarosan karodban tarthatod a babádat. El sem tudom mondani mennyire szeretnék már én is itt járni.
Mindenkinek kitartást! Akinek pedig beindul, annak könnyű szülést, jó egészséget!
Írhattok még, ha van kedvetek. :)
Kedves 21es!
Biztató, hátha Neked már nem kell sokat várni :)
Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégi front, meg akkor a hold hány kisbabát fog kicsalogatni :)
32es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!