37-40+ hétben járó kismamák, szülünk hétfőn? (Kettős front lesz) Izgultok?
37+3 hetes vagyok, első és kicsi lányomat várjuk :D Folyamatosan keményedik, ülni alig bírok, mintha tele lenne a hasam, állva meg súlya miatt, már azt vettem észre, hogy alig mozog 2 napja a baba a pocimba, (ha megbökdösöm, akkor enyhén mozog-kajákra meg csokikra rá se bagózik) pedig ma voltunk ctg-n, mondták, hogy nagyon alszik és adtak neki egy kis rezgőt, egyet meg mozdult, és aludt tovább :D Az este nem nagyon bírtam aludni a meleg miatt, de nem voltak fájások, vagy görcsök, de 2 nappal ezelőtt volt 4 órás folyamatos görcsök az este (általában este vagy reggel szokott lenni, nappal folyamatosan keményedik)
Nyákdugóm darabokba távozott (2 hete), most csak folyásom van.
nagyon várjuk, de az az érzésünk a párommal, hogy nem fogja kivárni az augusztus 7-ét :D
mindenkinek könnyű szülést kívánok :D
Na én pont ugyan így vagyok mint az előttem író.Nekem se mozog már 2 napja kicsit aggódom is. Nekem csak a menés fáj a baba néha ideget nyom de amúgy még mindig semmi :) Holnap reggel korán dokihoz megyek remélem mond valami biztatót :)
Remélem augusztus 11-ig mi sem húzzuk ki :) 7-es válaszoló voltam :) Én is viszont kívánok könnyű szülést mindenkinek.. Majd írjatok ha már túl vagytok a szülésen :) A.
13as vagyok, tegnap 12:58 perckor megszületett a kisfiunk
Kitartás csajok, egyszer mindegyik tökmag kibújik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!