37-40+ hétben járó kismamák, szülünk hétfőn? (Kettős front lesz) Izgultok?
Nekem 26-án pont kiírt időpontban, a fájdalmas vizsgálat előtt megszületett a kislányom 2950 grammal :)
Igaz senkinek nem kívánok ilyen szülést de jó hogy túl vagyok rajta.
Kíváncsi leszek nálad hogyan alakul! Remélem nem húzzák már tovább.
34-es voltam
Kedves 34-es!
Azon túl, hogy jót aludt a vizsgálat alatt a baba semmi nem történt. Csináltak egy áramlás vizsgálatot, hogy biztos jól van-e, de tökéletes az áramlás. Egyszerűen csak belustult mára. Holnap reggel 8-kor kell jelentkeznem a szülőszobán és remélem megszánnak.
Jó babázást neked:)
Sziasztok!
Nekünk kedden 3915 grammal megszületett a kisfiúnk és már itthon is vagyunk :)
Mindenkinek könnyű és problémamentes szülést kívánok és ez tényleg a világ legcsodálatosabb érzése :)
32es, "E"
Kedves E.!
Szívből gratulálok, elhiszem, hogy a világon a legjobb érzés, már nagyon szeretném én is megtapasztalni:)
Jó nektek, hogy már otthon is vagytok, gondolom élvezitek.
Nekem holnap terhelés, remélem attól megindul a szülés, állítólag jó eséllyel megindítja. Ha nem, akkor a betöltött 41. héten indítják, de az orvos szerint azt tuti nem várjuk meg, bár ezt már hallottam egy párszor...
Nagyon szépen köszönjük! :) és feléd mi újság kedves kérdező? Beindult a szülés a vizsgálattól?
"E"
Gratulálok! Végül mindenkinek megérkezik a kis lurkó, még ha úgy kell kicsalogatni, akkor is. ;)
11-es
Szívből gratulálok :)
Mi pont ma vagyunk 2 hetesek, hihetetlen gyorsan megy az idő, bezzeg amikor bent volt... :)
Csodás babázást kívánok :)
"E"
Sziasztok!! Megérkezett a kis bébynk :) 19.-én sajnos császárral de jól vagyok egyészséges baba Marcell nevet kapta. Gratulálok én is mindenkinek. Legelesgelő válaszoló volt. A másik A. :)
Iu: boldog egèszséges hosszú életet kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!