Miért ítéli el jobban a társadalom azokat az anyukákat, akik szoptatás után visszaszoknak a cigire, mint a dohányos apukákat?
Szoptatás után visszaszoktam a cigire,de mindenki úgy nézett rám,meg úgy kezelt,mint egy gyújtogatóra.
Az miért nem elítélendő,ha egy apuka cigizik?Mert mindenki csak az anyukákat szidja,és most nem olyanokra gondolok,akik a babakocsit tolva cigiznek...
Amikor elaludt a lurkó,ki szoktam menni a teraszra rágyújtani,meg a gyerek a közelembe sincs,de tudták,hogy szültem,és mondogatták,mert nem illik,meg ilyenek,mert anya vagyok.
Bezzeg,ha az apuka rágyújt a gyerek közelébe,az nem baj,de ha egy anya,akkor igen.Miért van ez??
Ez az egész abból indult ki,hogy valaki írta,hogy az apának sokkal nehezebb,meg ilyenek...
De tök mindegy,egy anyuka,vagy kismama bármit csinál,azért rögtön a szájára veszik,de ha egy apa,az nem baj...És ez a dühítő,nem az,hogy le kell mondani "mindenről",ez köztudott.
Ja, te írtad a fájdalomcsillapítós kérdést is?
Ebben a kérdésben jelen időben írod, hogy dohányzol,mert visszaszoktál. De most újra babát vársz? Akkor most terhesen dohányzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!