Szoptatás alatt mikor jött meg az első menstruációtok?
Figyelt kérdés
15 hónapos lesz a fiam, szoptatom még de, már kevés tejem van! De nem jött még meg szülés óta a menstruációm! A petefészkem nem minden nap de fájni szokót ez normális szerintetek?2014. jan. 7. 15:05
1/7 anonim válasza:
igen normális. barátnöm 2 évig szoptatta kislányát amikor teljesen abba hagyta akkor rá kb egy hónapra megjött neki aztán következö hónapban ujra babás is lett. A szoptatás teljes befelyezése után pár hónapon belül kell megjönnie. Sok kismama amig szoptat addig nem áll vissza a peteérés mivel az emelkedett prolaktin szint gátolj azt.
2/7 anonim válasza:
én 21 hónapig szoptattam és addig meg sem jött. csak rá egy hónapra ahogy abbahagytam.
én fájdalomra nem emlékszem.esetleg a dokitól kérdezz rá
3/7 anonim válasza:
14 hónapos a lányom, még nekem sem jött meg. Most szeretném leválasztani, mert kistesót tervezünk. Petefészek fájdalmam nekem sincs, érdemes rákérdezni a nőgyógyászodnál.
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csütörtökön megyek rákszűrésre meg vizsgálatra!
2014. jan. 7. 15:20
5/7 anonim válasza:
2 évig szoptattam, ez alatt 5x volt meg ,előszőr 3 hós volt a babán, aztán augusztusban megjött, és most félidős vagyok ketteskével...
6/7 anonim válasza:
nekem 8 hónapos volt a babám kereken, amikor először megjött, de előtte kb egy héttel, pár nappal én is éreztem az egyik oldali petefészkemnél kis nyilallásokat, gondoltam is rá, hogy na, ez mi....akkor már csak reggel-este szopizott a lányom, de ezeket is pótoltam már tápszerrel, szóval nem volt sok tejem
7/7 anonim válasza:
én 13 hóig szoptattam 2x, amikor abbahagytuk, akkor jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!