Akik nem szoptattak, mikor jött meg az első menstruációtok szülés után?
Figyelt kérdés
Lassan 8 hete szültem és még semmi. Normális ez még?2013. szept. 27. 20:26
2/7 anonim válasza:
Siman szultem. a szopival csak szenvedtunk 6 hetig, par mili tejem volt csak, aztan feladtam. 3 honappal a szules utan jott meg.
3/7 anonim válasza:
5 héttel a szülés után, hüvelyi úton szültem, minimális tejem volt csak.
4/7 anonim válasza:
Még mindig nem... 3 hónapos a babám, 8 hétig szopizott, de mellette végig kellett a kiegészítés is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. szept. 28. 07:10
6/7 anonim válasza:
3. szültem simán, sajna egyszer sem tudtam szoptatni.
Első után kerek 8hétre, második után 11hétre, harmadik után pedig napra pontosan 4hónapra jött meg először. Nem látom az összefüggést....
7/7 anonim válasza:
Császáros voltam nem szopizott, ezerrel fejtem 4,5 hónapig és ahogy abbahagytam a fejést mert nem tudtam tovább fenntartani nehezen jött a tej nagyon illetve kezdett apadni, megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!