Melyik szülés könyebb, az első vagy a második?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok. Már nagyon parázok a szüléstől. Az első gyermekemmel 8 órát vajúdtam és a kitolás sem volt nehéz. Ennek már 9 éve.2013. szept. 5. 18:48
1/9 anonim válasza:
Nálam a második könnyebb volt. Elsőnél nem jöttek a fájások, így oxit kaptam. 4 óra alatt meglett a babám. Ebből egy óra volt a kitolás. Második babámnál fájásokkal indult a szülés és 2 óra alatt meglett.
Ne parázz rá minden menni fog :) sok sikert és könnyű szülést.
2/9 anonim válasza:
Én 3x szültem, a második volt a legkönnyebb.
4/9 anonim válasza:
Második jobban fájt, de sokkal gyorsabb volt.
6/9 anonim válasza:
Első gyerek 3 óra alatt lett meg mindennel, nehéz,nagyon fájdalmas volt.
Második gyerek 1,5 óra alatt lett meg mindenestől, könnyű, gyors, kevésbé volt fájdalmas.
7/9 anonim válasza:
Nekem az első könnyebb volt. Időben mind a kettő ugyanolyan hosszú volt, de a másodiknál a fájások erősebbnek tűntek.
8/9 anonim válasza:
Nálam az elsőnél negyed 9-kor kezdődött a fájás,9-re meglett.Másodiknál nem volt fájás,de tágultam,1 órakor infúzió 1:40 re meg lett.Én is nagyon féltem a másodiknál.De mindegyik könnyű volt!
9/9 anonim válasza:
Második.
1. 6,5 óra
2. 3 óra
3. 45 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!