Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikorra szültetek (hét plusz...

Mikorra szültetek (hét plusz nap)? Kisfiatok illet kislányotok lett?

Figyelt kérdés
Voltak e napokkal előtte jelei a szülésnek, gondoltátok e hogy hamarosan itt az idő vagy váratlanúl ért?? vagy ctg mutatott e már vmit?
2010. jan. 7. 13:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
41+1, kisfiam lett. Mivel több, mint egy héttel később érkezett a vártnál már mindent jelnek vettem.:) aztán mikor mentem nst-re csináltak amnioscopia-t, attól véreztem. Már bent kellett maradnom a kórházba. Nekem egyértelmű volt, hogy aznap éjjel már nem alszom végig az éjszakát! :) Így is lett.
2010. jan. 7. 16:30
 22/28 anonim ***** válasza:
pont 37.hetet betöltttem kisfiú, 38+4 nap kislány
2010. jan. 7. 17:10
 23/28 anonim ***** válasza:
2 kislány, 38+6 ill. 38+5. Az elsonel elotte 4 nappal nagyon eros jóslók jelentkeztek, amik addig nem voltak. A második babámnál az egész délutánt átaludtam, és amikor estefelé felébredtem, olyan érzésem volt, hogy jonni fog a baba. Éjjel 1-kor kezdodtek a fájások, 9:10-re megszuletett.
2010. jan. 7. 18:12
 24/28 anonim ***** válasza:

40hét és 2.napon este/éjjel kezdődtek a fájások(éjfélre értünk a kórházba)és végül is a 3.napon,másnap reggel 6:42kor született meg a fiam

annyi jele volt,hogy az aznapi NST és magzatvíznézés után nem akart szűnni az összefüggő fájdalom,majd este 7től szinte 9percesekkel jöttek a fájások.vizem nem ment el,azt hajnalban repesztették.

2010. jan. 7. 18:41
 25/28 anonim ***** válasza:

41+3,kisfiu,3921 gramm 60 cm.

Vizsgalaton voltam ahol a doki ugy "megpiszkalt alul" h hamarosan jottek a rendszeresen fajasok.

Ha nem indult volna el masnap inditottak volna.

Igy nem ert varatlanul.

2010. jan. 8. 05:50
 26/28 anonim ***** válasza:
Háromszor szültem, mindegyikkel túlhordtam valamennyit. Jele egyikkel sem volt. Egyszer elment a magzatvíz, egyébként egyszer csak jöttek a fájások, amik egyre erősödtek, az utolsónál kb. 15 perc után már tudtam, hogy ez nem jósló, hanem irány a kórház. 2 óra múlva kint is volt.
2010. jan. 8. 12:55
 27/28 anonim ***** válasza:

A kisfiam a 39. hét végén született.

Semmi előjele nem volt a szülésnek, hajnalban elfolyt a magzatvíz.

Előző nap viszont voltunk védőnőnél, aki amikor meglátott, az első mondata: na, mindjárt szülünk! (Állítólag teljesen megváltozott az arcom.)

2010. jan. 8. 18:46
 28/28 anonim ***** válasza:

40 hét+2 nap kisfiú

előtte nap már mutatott a ctg fájásokat, aztán dlután 5 kor ötperces fájások lettek 7kor már percesek, de csak másnap reggel lett meg a babám, jele nem volt

2010. jan. 8. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!