Mikorra szültetek (hét plusz nap)? Kisfiatok illet kislányotok lett?
Első baba 42.hétre (fiú)éjjel 2kor hasmenésre görcsökre, ébredtem, aztán már hánytam is, 5re megszületett :)
Második csajos 40hét 2 nap, alig éreztem fájásokat holott a ctg szerint voltak:) és 3 ujjnyira ki voltam nyílva már 2 napja.A szülés napján délelőtt amnion meg nst-n voltam , mondták hogy ha sűrűbbek a fájások menjek még aznap vissza.
Nem nagyon fájt, de azért délután 3kor visszamentem (gondoltam, inkább küldjenek haza minthogy otthon szüljek) 4kor burkot repesztettek, 16.30ra megszületett a lány 4400 grammal:)
9 nappal a kiírt időpont előtt, Dec. 16án kislányt.
Koradélután elment a nyákdugó,de még semmire nem gondoltam, aztán egyszercsak hopp elment a magzatvíz és másnap megszületett az epergombócom ^^
Az első baba 40+5 hétre,elfolyt a magzatvíz,kisfiú lett
A 2.baba 37+3 hétre,2.5 ujjnyira kinyíltam,de más jele nem volt,amikor NST-re mentünk a szülésznőm burkot repesztett.A pici szintén kisfiú.
41+2 lány -már ideje volt, tehát nem ért váratlanul :))
39+5 lány -nem voltak jelek, de már hetekkel azelőtt nyitva voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!