Ez normális dolog?
Sziasztok!
2 hete szültem az egyik vidéki kórházban és vip szobám volt.
Sajnos a zuhanyzó es a wc közös helységben volt,de a vip wc-re ki is volt írva és a zuhanyzóra is,hogy csak a fizető vendégek használhatják..
5 napra fizettem 20.000 Ft-ot.
Az első reggel simán ment,tök nagy tisztaság,estére már a vip-es wc telesz*rva és tiszta vér a zuhanyzó pedig úgyszint véres és szőrös hajcsomős volt..
Szóltam a takarítónak,hogy pucolja már ki,mert enni nem ettem aznap de nem is tudtam volna..
Ő rávágta,hogy ne haragudjak,nem fogja már bepiszkolni a kezét,reggel szokott takarítani és legközelebb hozzak lakatot és láncot és úgy majd nem sz*rnak bele...
Átcsoszogtam a gyermekággyal szemben lévő terhespatológia osztályra,hátha ott majd eltudok menni pisilni,de ott meg rosszabb volt a helyzet szó szerint a bidébe volt sz*rva!!!!!!
Ja és persze az ágyneműt sem akarták áthúzni!!
Annak ellenére,hogy fizettem le voltam tojva a fogadott dokimnak könyörögtem,hogy huzassa már át valakivel az ágyamat,ne feküdjek vérfoltos ágyban könyörgöm!!
Azon a héten 120.000-et hagytam a kórházban doki+ vip,de megfogadtam,hogy legközelebb a kórházfele sem megyek.....Mire fizettem én ki annyi pénzt???
Ennyire nem becsülik a betegeket????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!