Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez normalis dolog egy ev...

Ez normalis dolog egy ev elteltevel csaszarmetszes utan?

Figyelt kérdés
Egy eve szültem csaszarmetszessel, minden rendben zajlott, nem volt semmi komplikacio, nem voltak nagy fajdalmaim szüles utan, de meg a mai napig eleg erzekeny a csaszarmetszes területe, ami a nadrag viseleset illeti.Es ha megnyomom, akkor is faj, vagy ha a babammal jatszok es ralep a hasamra, az is elegge kellemetlen.Ez igy fog maradni örökke??

2012. nov. 22. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyan nem császármetszés sebbel, hanem másik vágással, de én is ugyanígy vagyok. Időnként csak simán is érzem, hogy bele nyilall és olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban szétszakadhatna a seb. Külsőre semmi gyanúsat nem látok rajta, mégse jó. Nekem a sebszem azt mondta a telefonban, hogy ránéz. Szeretné látni.

(Gondoltam ha nem is ugyanaz a seb, de tudok segíteni az én tapasztalatommal.)

2012. nov. 22. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá az orvosnál. Nekem egyáltalán nem érzékeny a sebem, talán most hogy nő megint a hasam, egyszer kétszer éreztem, de amúgy sosem okozott gondot. 1,5 éve volt a császárom és most vagyok 20 hetes.
2012. nov. 22. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is érzékeny picit,de nyomásra nem fáj inkább időjárás függő.1 éve volt nekem is.

Szerintem nézesd meg!

2012. nov. 22. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
4 hónapja szültem, de már 1 hónap után sem éreztem, hogy fájt volna, inkább csak érzéstelen a vágás körüli felület, ami az orvos szerint sokáig így is marad még. Szerintem lehet egy orvos erre többet tud mondani
2012. nov. 23. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszi!

Most megfigyeltem, nem mindig faj nyomosara, csak amikor idöjarasvaltozas van.Itt a napokban jött az esös idö es erzekeny volt a terület.

2012. nov. 25. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem augusztusban volt császárom, nagyon gyorsan gyógyult. Semmi panasz. 1-2 hete viszont kicsit éreztem, nem fájt, de éreztem. Kérdeztem anyukámat, hogy ez normális-e ennyi idő műlva és azt mondta, hogy Ő még 30 év után is érzi néha, amikor időjárás változás van.
2012. nov. 25. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak 2 hétig fájdogált ha rosszul mozdultam, nekem is fura a területe de fájni nem fáj hálistennek!:)
2013. máj. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!