Ez normalis dolog egy ev elteltevel csaszarmetszes utan?
Figyelt kérdés
Egy eve szültem csaszarmetszessel, minden rendben zajlott, nem volt semmi komplikacio, nem voltak nagy fajdalmaim szüles utan, de meg a mai napig eleg erzekeny a csaszarmetszes területe, ami a nadrag viseleset illeti.Es ha megnyomom, akkor is faj, vagy ha a babammal jatszok es ralep a hasamra, az is elegge kellemetlen.Ez igy fog maradni örökke??2012. nov. 22. 09:42
1/7 anonim válasza:
Ugyan nem császármetszés sebbel, hanem másik vágással, de én is ugyanígy vagyok. Időnként csak simán is érzem, hogy bele nyilall és olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban szétszakadhatna a seb. Külsőre semmi gyanúsat nem látok rajta, mégse jó. Nekem a sebszem azt mondta a telefonban, hogy ránéz. Szeretné látni.
(Gondoltam ha nem is ugyanaz a seb, de tudok segíteni az én tapasztalatommal.)
2/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá az orvosnál. Nekem egyáltalán nem érzékeny a sebem, talán most hogy nő megint a hasam, egyszer kétszer éreztem, de amúgy sosem okozott gondot. 1,5 éve volt a császárom és most vagyok 20 hetes.
3/7 anonim válasza:
Nekem is érzékeny picit,de nyomásra nem fáj inkább időjárás függő.1 éve volt nekem is.
Szerintem nézesd meg!
4/7 anonim válasza:
4 hónapja szültem, de már 1 hónap után sem éreztem, hogy fájt volna, inkább csak érzéstelen a vágás körüli felület, ami az orvos szerint sokáig így is marad még. Szerintem lehet egy orvos erre többet tud mondani
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi!
Most megfigyeltem, nem mindig faj nyomosara, csak amikor idöjarasvaltozas van.Itt a napokban jött az esös idö es erzekeny volt a terület.
2012. nov. 25. 20:49
6/7 anonim válasza:
Nekem augusztusban volt császárom, nagyon gyorsan gyógyult. Semmi panasz. 1-2 hete viszont kicsit éreztem, nem fájt, de éreztem. Kérdeztem anyukámat, hogy ez normális-e ennyi idő műlva és azt mondta, hogy Ő még 30 év után is érzi néha, amikor időjárás változás van.
7/7 anonim válasza:
Nekem csak 2 hétig fájdogált ha rosszul mozdultam, nekem is fura a területe de fájni nem fáj hálistennek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!