Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most ez normális dolog, vagy...

Most ez normális dolog, vagy nem vagyok normális?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hetes lesz a babám de még mindig kívánós vagyok. Bármit megadnák egykis mentolos cukorért. Azt hittem szülés után elmúlik://
2013. máj. 18. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a csokival voltam így. Terhesség alatt borzasztóan kívántam és szülés után is még kb 1 hónapig. Aztán elmúlt. :)
2013. máj. 18. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
A hormonok nem ürülnek ki egyik napról a másikra. :)
2013. máj. 18. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
első terhességem alatt szinte egyáltalán nem voltam kívánós.Aztán megszületett fiam és onnantól totál kívánós lettem!!!komolyan néha sírni tudtam volna, ha nem ehetek egy kis csokit...kicsit??egész táblákat vágtam be...
2013. máj. 18. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Tök normális! :-) Egyél egy cukorkát, ha annyira kívánod, és gondold mellé, hogy ez fogja meghozni a tejcsit igazán ;-)

Kb 5-6 hét kell, amíg nagyjából helyreáll a szervezeted, ne aggódj! Jó babázást! ;-)

2013. máj. 20. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Szoptatás altt 1000x rosszabb. Ha nem jutottam vízhez ahogy megszomjaztam vagy kajához ha megéheztem teljesen készen voltam, és egyik pillanatról a másikra "akar akar akar" :)
2013. máj. 21. 08:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam:) Köszi:)
2013. máj. 21. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!