Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális dolog, hogy több...

Normális dolog, hogy több mint 1 napja fájásaim vannak?

Figyelt kérdés

A 39. hetet töltöm be holnap /vasárnap/, tehát már bármikor jöhetne a pici. Van már 1 gyerekem, de nála nem tapasztaltam ilyet, csak magzatvíz szivárgás volt, irány a kórház, ott burokrepesztés, 2 órán át semmi fájás, aztán hirtelen 5 perces erős fájások, nem egész 2 óra múlva már rám is tették a gyermekemet.

Most, bár a terhesség is egész más volt, gondoltam a szülés sem lesz másképp, de hogy ennyire, azt nem hittem volna.

Tegnap este 6 óra óta /15 órája/rendszertelen fájásaim vannak. Hol beáll 10 percesekre, és akkor 4-5 órán át ki is tart, de előfordul hogy besűrűsödik, ill. megritkul. De soha nem tart 20 másodpercnél tovább. Baromi erős menstruációs görcshöz tudnám hasonlítani. Éjjel kifejezetten ritkul, de ha jön, annál erősebb. Nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a teendő. A baba sokat mozog /melegfrontnál amúgy is beindul/, itthoni szívhangfigyelővel időnként ellenőrzöm, semmi probléma. Hétfőn kéne mennem NST-re, nem tudom várjak-e addig. Amúgy derékfájás és egyéb "járulékos panaszok" nincsenek.

Szerintetek? Milyen tapasztalataitok vannak?

2012. dec. 15. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én tavaly szültem.Ugyanígy 39.ik hét vasárnap este jöttek a fájások.Hétfő nst a vizsgálat szerint semmi jele a szülésnek.Este már rendszeres fájások másnap este irány a kórház 5 perces fájásokkal a doki megvizsgált azt mondta messze vagyok még a szüléstől.Másfél óra múlva megszületett a lányom.Nekem sem volt derékfájás,meg amúgy is nulla tapasztalatom volt mivel első baba.
2012. dec. 15. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nem kell bemenjél kórházba még.Ezek jóslófájások,természetesek.Ha rendszeresek lesznek,vagy nagyon beűrösödnek,akkor kórház,és szülsz!

Gratulálok,már nincs sok hátra!

OFF:nekem hajnal óta vannak folyamatosan fájásaim,rendszertelenül,úgy izgulok!Első babánk lesz.

39+3 hkm

2012. dec. 15. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is baromira izgulok, holott 2. gyerek. A vajúdással már tisztában vagyok, hisz ezen túlestem, de ez a megelőző állapot, ez számomra is új. Kitartást Neked is! Majd a karácsonyfa alá tehetjük a bébiket....:)))))
2012. dec. 15. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést mindkettőtöknek!!
2012. dec. 16. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!