Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34hét6naposan az doki azt...

34hét6naposan az doki azt mondta nem lehetnek jósló fájásaim, és ne simogassam a hasam, mert attól keményedik-normális dolog ez?

Figyelt kérdés
még 3hétig szedjek magne b6ot.szóval most mi van?
2008. szept. 19. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! A simogatást tényleg azért mondta, hogy ne stimuláld a méhed, de úgy is érzed, ha bekeményedsz, és akkor úgy sem simogatod tovább. (bár ha elég a magneB6, akkor nem keményedhetsz olyan nagyon)

Tudod, helyzetváltoztatás, fekvés, pihenés és nagy eséllyel abba is marad a keményedés.

Hát lehet, hogy nem lehetnek jóslófájásaid, de nem mindenesetre olykor-olykor voltak már ennyi idősen.

Ne aggódj, a 36. hét vége után már az sem baj, ha megszületik a babád. 38 hetes pocakos

2008. szept. 19. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

36 hétig szokták javasolnia magnéziumot, utána már nem, mert az már a szülés elhúzódásával járhat.

Körkörösen nem szabad simogatni, mert az beindíthaja az összehúhódásokat. De amúgy lehte,finoman, nem sokáig:-)

Jóslóid meg miét ne lehetnének, nekem már a 32. héttől voltak:-)

2008. szept. 19. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. hétig javasolta szedni dokim a Magne B6-ot, mivel utána már csak a tágulást nehezítené tényleg.A pocakomat simogatni ő sem tanácsolta, mint az előttem szóló is írta. Sőt ha a párom a mellemet cirógatta, az is kiváltott pocakkeményedést egy picit. Gondolj a szoptatásra, szülés után a szoptatás alatt is húzódik összefelé a méhed majd a kórházban, meglátod!
2008. szept. 19. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!