Miért akar valaki otthon szülni?
En evi 240 szulest vezetek le.
ebbol kb 75 otthon sajat lakasban kadban szulomedenceben szuloszeken stb.
Az arany szabaly minnel kevesebb a beavatkozas annal kevesebb a problema.
ha kell korhazba viszem a kismamat tudom mikor kell bemenni.
A szules nem betegseg hanem egy termeszetes folyamat
Egy egeszseges kismamanak 95-97%v eselye van arra hogy minden gond nelkul megszulje gyeremeket.
A gond ott van ha az orvos indit oxytocinozik burkotrepeszt surget nyom vag haton fektet EDA nyom be Na ettol lesznek a surgossegi csaszarok tomegevel
De ez kultura kerdese majd egyszer 100 ev mulva eljut Magyarorszag oda hogy egy anya valaszthat hol es hogy szeretne szulni.
nincs veres lakas nem tudom ti mit is hisztek
es a szuleszno es segedje kitakarit mielott hazamegy
a baba eltero tartasat az anya hosszu ideju fektetese okozhatja pl CTg gep miatti agyban fekves
Turelemmel sok fekvesi tartasi rendelenesseg korrigalja magat
2.-3. gyerekemet otthon szültem
isteni volt :-)
nyugi, nem volt kapkodás
nem kellet lopva ennem innom
nem tágítottak kézzel
nem sürgettek
nem kaptam mindenféle szereket
ha akartam lezuhanyoztam ha akartam ledőltem vagy sétáltam
szal nekem jó volt h olyan természetesen nyugisan ment minden :-)
közben beugrott a húgom anyám levitte a gyereket játszóra főztek stb....
az elsőnél az összes gyorsítás bevetette a doki, kínszenvedés volt az egész, nem beszélve arról h állandóan a fejem felet döntöttek el mindent...
hát nem kíván ezt senkinek sem !
1-es vagyok engem is le kellett pontozni.
Velem az történt h. el kezdtem vajúdni már a doki felrakta a lábam és mondta ha érzem nyomjak egyszer csak oda hívta a főorvost aki meg vizsgált és közölte azonnal császár mert baj van! Nesze otthon szülés mi?
Tessék ezért is le lehet pontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!