Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen volt az elso...

Kinek milyen volt az elso szulese ilyen parameterekkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 24 eves vagyok,most toltom a 40.hetet. Az egesz terhessegem alatz nem volt semmi bajom(hanyinger,hanyas,kivanossag stb...) egyedul kemenyedesek voltak de arra szedtem mg-ot. 54kg-val kezdtem es most vagyok 62, nem vizesedek es a frontok sincsenek ram hatassal egyszoval tokeletes a varandossag szamomra. Elotte sportoltam is rendszeresen heti 5 alkalommal es a csaladtol szinte tokeletes genetikat orokoltem. Van aki hasonlo es mar szult? Kivancsi lennek milyen volt! Jah fajasom nulla csak a ctg mutatott egy kettot de nem ereztem, az osszes laborvizsgalatom tokeletes. Koszi elore is :)
2014. jún. 24. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 25 voltam, 52kg-val kezdtem és 65kg lettem a végére. Én sem vizesedtem, semmi rosszullét, és a végén semmi fájás. Végül kiírt dátum után 3 nappal indították, mert kevés lett akkorra a magzatvíz. 10 órát vajúdtam, utána 20 perc kitolás. Nagyon kemény volt, de javarészt mert semmilyen fájdalom csillapítót nem kaptam.
2014. jún. 24. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezt előre úgy sem lehet tudni.

Nekem tökéletes terhességem volt, 8 kilót híztam (56 kilóval kezdtem), nem hánytam és minden szuper volt (eredmények mindig jók). Fájásom nem volt, nekem nem is fájással kezdődött a szülés.

40 hét 3 naposan indult meg a szülés, elfolyt a magzatvíz.

A szülésem nehéz volt és fárasztó, végül fél nap után sem bújt ki a lányom, így elvittek császárra. Pedig egy tökéletes terhesség után azt vártam, hogy a szülés is tökéletes lesz.

Viszont lehet neked minden szuper lesz, gyors lesz és nem fog nagyon fájni.

Ez annyira egyedi, hogy megjósolni nem lehet!

Saját szüléstörténeted lesz, egyedi érzésekkel.

Ja, amúgy nehogy negatívnak vedd, amit írtam: nem bánom már, hogy császár lett. Biztos, így kellett lennie. Tőlem most már az orromon is kivehetik a babát csak legyünk egészségesek. :)

Kitartást és szép sülést!

2014. jún. 24. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:

sülést :D:D:D

Szülést!!!

bocsika, elírtam! :)

2014. jún. 24. 11:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg anyukádat, hogy milyen volt a szülése. Nekem pont olyan könnyű, mint neki.
2014. jún. 24. 12:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem még friss az élmény :)...Szóval 55 kilóval indultam és 61 lett a vége, tehát 6 kilót híztam. Az 40+1-nél az NST semmit nem mutatott reggel. Dél körül kezdődtek a gyenge fájások (enyhe menzis görcsök, de rendszeresek kb 15 percesek) Délután ötkor indultunk el a kórházba és a babám onnantól 5 óra alatt meglett, természetes úton. Mindenki kérdezte,hogy császáros voltam e mert a gyereken nem látszott meg a szülés. Emma 2650 grammal és 48 centivel született, a dokim is ennyit jósolt. Semmi gond nem volt vele, mindent rendben találtak nála. Ez pont 2 hete történt. :D
2014. jún. 24. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
24 voltam, probléma mentes terhességem olt, aktív voltam végig, nm hagytam el magam, hosszú vajúdás után császároztak.
2014. jún. 24. 13:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat, en nem aggodom hogy nehez lenne a szules legalabb is igy allok hozza. Anyukamnak az elso szulese konnyu volt sot a tesom is konnyen szulte az elso gyereket. Remelem hogy nekem os az lesz. Koszi a jo kivansagokat is. Ma megyek ctg re majd megirom mi volt!! :)
2014. jún. 24. 13:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Nemreg ertunk haza, hat elvileg pentekig megszulok azt mondta a szulesznom. En bizom benne. Most is mutatott egy fajast de nem ereztem!! :)
2014. jún. 24. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Teljesen probléma mentes volt a terhességem, ami előtt és alatt is sportoltam.

Előtte sokat futottam, így a medence izomzatom megerősödött, emiatt a baba nem tudott helyesen befordulni (Felfelé nézett, homlokkal jött előre) így nem tudtam kitolni, vákummal született. Ha kevesebbet futok, lehet hogy nem így alakul :( Szerencsére minden rendben volt vele ezen kívül!

2014. jún. 29. 21:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Gondoltam megirom hogy 25.-en kedden a ctg utan ahogy hazaertunk jottek a fajasok este 10-kor de nagyon gyengek voltak, ejfelre mentunk a korhazba mert behivott a szulesznom es 1:50-kor bujt ki a dragam. Iszonyat konnyu szules volt, fel 1-kor repesztettek burkot onnan volt rosszabb es a kitolas ami kb 15 perc volt!!! Vegre babazhatok!! Jah es2 nap utan haza is johettunk!! :)
2014. jún. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!