Kinek milyen volt az elso szulese ilyen parameterekkel?
Ezt előre úgy sem lehet tudni.
Nekem tökéletes terhességem volt, 8 kilót híztam (56 kilóval kezdtem), nem hánytam és minden szuper volt (eredmények mindig jók). Fájásom nem volt, nekem nem is fájással kezdődött a szülés.
40 hét 3 naposan indult meg a szülés, elfolyt a magzatvíz.
A szülésem nehéz volt és fárasztó, végül fél nap után sem bújt ki a lányom, így elvittek császárra. Pedig egy tökéletes terhesség után azt vártam, hogy a szülés is tökéletes lesz.
Viszont lehet neked minden szuper lesz, gyors lesz és nem fog nagyon fájni.
Ez annyira egyedi, hogy megjósolni nem lehet!
Saját szüléstörténeted lesz, egyedi érzésekkel.
Ja, amúgy nehogy negatívnak vedd, amit írtam: nem bánom már, hogy császár lett. Biztos, így kellett lennie. Tőlem most már az orromon is kivehetik a babát csak legyünk egészségesek. :)
Kitartást és szép sülést!
sülést :D:D:D
Szülést!!!
bocsika, elírtam! :)
Teljesen probléma mentes volt a terhességem, ami előtt és alatt is sportoltam.
Előtte sokat futottam, így a medence izomzatom megerősödött, emiatt a baba nem tudott helyesen befordulni (Felfelé nézett, homlokkal jött előre) így nem tudtam kitolni, vákummal született. Ha kevesebbet futok, lehet hogy nem így alakul :( Szerencsére minden rendben volt vele ezen kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!