Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukak, akiknek vegig gondmen...

Anyukak, akiknek vegig gondmentes volt a terhessege (em volt vizesedes hanyas joslok a vegen de tnyleg semmi. Xsak ugy megindult magatol. ) azoknak milyen volt a szulese?

Figyelt kérdés
Bar nyilvan ahanyan vagyunk annyifele de megis erdekelnenel a a tapasztalatok...
2013. febr. 2. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne :)

igaz 17 hetes vagyok, de eddig gondmentes a terhességem :)

2013. febr. 2. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem semmi tünetem nem volt! De egyszer 2 napig voltam kicsit vizes,de ennyi! Szülés előtt 2 napig szörnyen fájt egy ponton a hátam! Aztán fél 3-kor elfolyt a magzatvíz fél 7-re kint volt! Könnyen ment! Gratula és jó babázást mindkettőtöknek!
2013. febr. 2. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem sem volt semmi tünetem szerencsére. Nekem este fél 8 kor folyt el a magzatviz és hajnal 1re megvolt a lányom. Sok sikert.
2013. febr. 2. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindhárom könnyű szülés. Nem vizesedtem, nem hánytam, nem volt jóslóm, sem keményedés, végig zárt méhszáj.
2013. febr. 2. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi tünetem.Azt sem vettem észre h elfolyt a magzatvíz :D Hajnalban lettek fájások 4óra alatt kitágultam de téraránytalanság miatt császároztak végül.
2013. febr. 2. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Hajnalban magzatviz szivargas, ra 4 orara szules minden segitseg nelkul.. Elotte a mehszajertekem 3100.. Tehat nyilni se nagyo nyiltan. Minden negy ora alatt zajlott 38hetesen!
2013. febr. 2. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt semmi végig panaszmentes voltam de a 39 héttől voltak jósloim. 41 hétre szültem. 3300 grammal 56 cm.

5 ig nem volt semmi, így burkott repesztetek.. akkor kezdödtek a fájások.. és 6:20 kor meg let a kislányom Klarissza :)

2013. febr. 3. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Néha vizesedés volt a nyári 36fokos melegben, meg az elején hányinger. Onnan tudtam meg, hogy szülünk, hogy mondta a doki nst+amnio után, hogy na, akkor szülőszoba, tessék bepakolni. Innetől 3 óra alatt lett meg a baba, a szülőszobára fektetés után fél órával éreztem először fájásokat, amik maguktól szépen rendeződtek. 3000gr, 50centi, oxi nélkül, burok repesztéssel. Remélem a második is ilyen lesz :)
2013. febr. 3. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vizesedtem, hanyas volt az elején, amúgy más nem volt velem, meg néha jósló a végén... De ilyen nagyon sanyarű dolgok kimaradtak hál isten. Magzatvíz elfolyástól számítva 4 óra alatt megszültem, nem volt vésues, rosszabbra számítottam. Ez szerintem abszolút egyén függő, h mennyi idő és milyen lesz a szülés.
2013. febr. 3. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nem volt,se egy rosszullét,se semmi. Sürgősségi császár lett a vége :/....
2013. febr. 5. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!