Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka, aki a...

Van itt olyan anyuka, aki a terhessége alatt -az orvossal megbeszélve- programozott császármetszésre készült, és előbb megindult a szülés?

Figyelt kérdés

Volt már egy SOS császárom, egy vetélés miatti abortuszom, elvileg 3 hét múlvára vagyok kiírva a kicsi lányommal. Végig császárra készültem, nem gondolkodtam a gátvédelemben, nem is tettem érte semmit, nem mentem szülőszoba látogatásra, nem beszéltem egy szülésznővel sem.

Ha megindul magától, akkor is császár lesz a vége?

2012. jan. 10. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmnek volt így.

Farfekvéses volt a babája, megbeszélték a császárt.

Előtte lévő este beindult magától, elfolyt a magzatvíz.

Mivel oka volt a császárnak, ezért így is az lett, csak nem akkor amikor el volt tervezve.

Ha a dokid azt mondja császár lesz az általad említett okokból vagy bármi més miatt, akkor ha beindul akkor is megcsászároznak.

2012. jan. 10. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

A sógornőmnek volt programozott császára, de megindult előbb. Azonnal hívták az orvost és mentek a kórházba a műtétre. Neki szívproblémák miatt nem volt szabad természetesen szülnie.

Minden rendben ment, szombaton lesz 1 éves a kisfia.

Egyébként szerintem ha nem az egészséged indokolja a császárt, akkor az a te döntésed, hogy megpróbálod-e mégis természetesen a programozott időpont előtt vagy sem.

2012. jan. 10. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tesómnak lett volna programozott császár de kiírt időpont elött 3 héttel elfolyt a magzatvíz! Természetessen császározták! Ha meg van beszélve a dokiddal akkor meg fog császározni akkor is ha elöbb megindul! Elvégre okkal dönt egy orvos a programozott császár mellet!
2012. jan. 10. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem. Előtte pár nappal elkezdtem vérezni, kezdődő lepényleválás, így sürgősségi császár lett. Akkor már 2 napja fájásaim voltak.

Ha indokolt a császár, akkor az lesz.

Az elsőnél is császárra készültünk (téraránytalanság és más ok miatt), de megindult 8 nappal előbb, sokat vajúdtam, de nem tágultam és császár is lett. Hogy miért kellett vajúdnom, csak a kórházi nemtörődömségre tudom fogni, más magyarázat nincs.

2012. jan. 10. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Progis császár volt megbeszélve,de 3 nappal korábban jöttek a fájások,és már vittek is a műtőbe...
2012. jan. 11. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, megindult a szülés, hajnalban mentünk be a kórházba, orvos meg du. megcsászározott, mert tényleg nem tudott kijönni a baba, ahogy az előző sem. Másnapra voltam kiírva.
2012. jan. 11. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a császár indokolt akkor császár van. Nincs olyan, hogy szüljél rendesen, mert az kötelező. Ki volt írva a programozott császárom farfekvés miatt, de 1 héttel hamarabb jöttek a fájások, bementem, mondtam farfekvéses a gyerek, kaptam programozott császár időpontot is. És toltak a műtőbe.
2012. jan. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!