Van itt olyan anyuka, aki a terhessége alatt -az orvossal megbeszélve- programozott császármetszésre készült, és előbb megindult a szülés?
Volt már egy SOS császárom, egy vetélés miatti abortuszom, elvileg 3 hét múlvára vagyok kiírva a kicsi lányommal. Végig császárra készültem, nem gondolkodtam a gátvédelemben, nem is tettem érte semmit, nem mentem szülőszoba látogatásra, nem beszéltem egy szülésznővel sem.
Ha megindul magától, akkor is császár lesz a vége?
A barátnőmnek volt így.
Farfekvéses volt a babája, megbeszélték a császárt.
Előtte lévő este beindult magától, elfolyt a magzatvíz.
Mivel oka volt a császárnak, ezért így is az lett, csak nem akkor amikor el volt tervezve.
Ha a dokid azt mondja császár lesz az általad említett okokból vagy bármi més miatt, akkor ha beindul akkor is megcsászároznak.
A sógornőmnek volt programozott császára, de megindult előbb. Azonnal hívták az orvost és mentek a kórházba a műtétre. Neki szívproblémák miatt nem volt szabad természetesen szülnie.
Minden rendben ment, szombaton lesz 1 éves a kisfia.
Egyébként szerintem ha nem az egészséged indokolja a császárt, akkor az a te döntésed, hogy megpróbálod-e mégis természetesen a programozott időpont előtt vagy sem.
Nekem. Előtte pár nappal elkezdtem vérezni, kezdődő lepényleválás, így sürgősségi császár lett. Akkor már 2 napja fájásaim voltak.
Ha indokolt a császár, akkor az lesz.
Az elsőnél is császárra készültünk (téraránytalanság és más ok miatt), de megindult 8 nappal előbb, sokat vajúdtam, de nem tágultam és császár is lett. Hogy miért kellett vajúdnom, csak a kórházi nemtörődömségre tudom fogni, más magyarázat nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!