Aki 5 perces fajasokkal indult a korhazba mennyi ido mulva szult?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 10:10
11/16 anonim válasza:
Elsonel 9 ora volt onnan, nekem is fajasgyengesegem is volt, illetve ra volt tekeredve a koldokzsinor, szoval a kitolas is hosszu lett. Masodiknal 3 ora volt az 5 perces fajasoktol. (Igaz elotte 12 oran at volt 8-10 perces fajas).
12/16 anonim válasza:
Hajnali 4-re értünk be 5-6 perces fájásokkal,reggel fél 8-ra lett meg a kislányom.:)
13/16 anonim válasza:
5 perces fájásokkal mentünk, 9 óra múlva lett meg a baba.
14/16 anonim válasza:
Igaz en mar a khban voltam tulhordas miatt, de egybol 5 percesekkel indultunk, 19 ora mulva lett meg a fiam.
15/16 anonim válasza:
Elsővel terminustúllépés miatt fektettek be 40+4-re, aznap este 2 db 20 perces, majd 2 db 10 perces fájás után rögtön 5 percesek lettek, ezek tartottak egész éjjel (azaz este 10-től). Reggel 8-kor vettek fel a szülőszobára, 10.10-kor született meg a fiam, burokrepesztés és oxitocin "segítségével".
A lány a 38. héten született, vele is egy komplett éjszakát vajúdtam végig 5 percesekkel (otthon), másnap reggel 9-kor vettek fel a szülőszobára, délre született meg (sajnos szintén volt burokrepesztés és oxitocin). Vele összesen 1,5 napot vajúdtam, mert előző este kezdődött 10-percesekkel, majd pár óránként 1-1 perccel rövidültek a szünetek.
16/16 anonim válasza:
mi 3ra értünk be a kórházba és 9kor a fiam a kezemben volt. 5 perces fájásokkal indultunk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!