Hány perces fájásokkal indultál a kórházba, és hány percre-órára volt a kórház?
A kórház gyalog kb. 15 perc, kocsival attól függ hogy mikor megyünk :) Úgy 5 perc átlagosan.
Rendszertelen, nem érezhető fájásaim voltak, de a méhszáj már 3 ujjnyi körül volt. Délelőtt voltam vizsgálaton, az orvosom délutánra hívott vissza, mert neki már gyanús volt a dolog. Ahogy beértünk, volt egy 1 órás NST, utána azonnal adatfelvétel, előkészítés, aztán rögtön szülőszoba. Szülőszobára fektetés után fél órával volt burokrepi, aztán még 2, 5 óra, és baba is.
Első szülésnél 3 perces fájásokkal mentünk - nekem így indított a vajúdás :) - a kórház 10 percre van autóval. Mire beértünk 2 percesek lettek a fájások, de nem tágultam, így csak 8 óra múlva lett baba.
Második szülésnél 8 perces fájásokkal mentünk, kórház szintén 10 perc. 2,5 óra múlva megvolt a Fiam.
Mindkét szülésnél kaptam EDA-t és Oxytocint.
Első lányunkkal már kórházban voltam, burokrepedéssel indult, nem vajúdhattam, azonnal császár.
2. lányunkkal 5 perces fájásokkal indultunk el, még volt egy kis dolgunk, kb 20 percnyi, akkor már 2 percesek voltak. A kórház kocsival 3 percre van. Kórházba érkezés után 1 órával megszületett a kicsi normál úton. :)
Éjjel 2 kor egy rugásra ébredtem amit kisért egy erősebb görcs, és valami melegség öntött el-szivárgott a vizem.
2.45 re kórházba voltunk (meg is bántam hogy siettünk, de nem mertem otthon maradni!). Enyhe fájásaim voltak, reggelre indult be nagyon, 15.45 kor császárral végződött mert fél 2 től tolófájásaim voltak, viszont nem voltam csak 3 ujjnyira kitágulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!