Akinek fájásokkal indult a szulés, és nem magzatvíz folyással, annak hova irányult a fájdalom?
Figyelt kérdés
Elso kislányom szuletése magzatvíz elfolyással indult, nem tágultam, csak mesterséges rásegitéssel, és a hasam nem fajt egyáltalán csak a derekam,vesém gorcsolt a fájásoknál de iszonyatosan.pedig azt hittem szuléskor a has fog fájni. Most várom második babámat, és ha nem víz elfolyással fog indulni hanem fájásokkal, akkor hol lesznek ezek a fájások? remélem értheto voltam.2014. márc. 3. 18:59
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez egyénfüggő, nekem a hasam fájt, menstruáció szerűen, aztán bedurvult, de a jellege nem változott.
3/9 anonim 

válasza:

A méhem görcsölt és keményedett. Reggel még csak egyszer-egyszer, szóval nem lehetett eldönteni, hogy ezek jóslófájások-e, de pár óra múlva rendszereződtek (mindig néztem az időt, ha fájt), akkor egyértelmű volt, hogy be kell menni a kórházba.
4/9 anonim 

válasza:

Menstruációs görcs jellegűen kezdődött. Gyakorlatilag 3 perces fájásokig olyan volt, csak egyre intenzívebb. Éjszaka kezdődött, nem arra ébredtem, de éreztem. Nem gondoltam rá, hogy már azok, csak reggel, amikor szabályos 10 percenként jöttek.
5/9 anonim 

válasza:

Mintha menstruációs görcs lett volna. Aztán óráról órára egyre fájdalmasabb volt.
6/9 anonim 

válasza:

Nekem is mensis görcsként jelentkezett a fájdalom, rögtön 5 perc alattikkal.
7/9 anonim 

válasza:

Menzesz szerű görcs mellé derékfájás.
8/9 anonim 

válasza:

Derekamból indult, alhasba előre és a combomba sugárzott.
9/9 anonim 

válasza:

Nekem is csak a hasam fájt nagyon erősen, nem is tudom mihez hasonlítani. Talán tényleg mint a nagyon erős menstruációs görcs, vagy nagy hascsikarás. De ne izgulj! meg fogod ismerni!! :)
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!