1. babánál hány perces fájásokkal mentetek be a kórházba?
Főleg azokéra vagyok kíváncsi, akiknek komplikációmentesen indult, a baba feje be volt ékelődve, minden rendben volt stb.
Előre befeküdtetek, vagy csak 10-5 perces fájásoknál? Hogy működik ez, egyenlőre még nincs itt az ideje, de szeretném tudni mi vár, nem szeretnék utolsó pillanatban mentőt hívni, vagy netán ott megszülni.
mire kocsiba ültünk, már 3 percesek voltak. 5 perceseknél ébresztettem a párom (reggel fél7kor)
ez mind azért volt, mert azt hittem, jobban kell fájnia a dolognak, és amit érzek, csak jósló, mert egyáltalán nem fájdalom, inkább finom görcsölgetés volt, ill. előző napi vizsgálatnál halvány jel se volt közelgő szülésre :)
még így is, hogy 9re beértünk, háromnegyed 3kor szültem, szép gyorsan. igaz, csak a burokrepesztés után gyorsultak fel az események (és érződtek már fájdalmasnak a görcsök, de az is 12kor volt) :)
szerintem függ ez attól is, hogy elfolyik e a magzatvíz, meg mennyire vagy pánikolós :)
szerintem elég 5 perceseknél. onnan azért még van idő :)
már persze ha egy órán belül el lehet érni a kórházat.
5 percesekkel. 5 percre van a kórház tőlünk kocsival.
Ahogy beértem, rögtön nst, azonnal szülőszoba utána.
Nekem, delutan 2-től kezdődtek, este 11-12re nentünk be, na ott már igazán fájtak!
Hidd el, tudod hogy mikor kell indulni;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!