Ti hogy mentetek szülni? Mentőt hívtatok vagy a párotok/családtag vitt titeket? Hány perces fájásokkal indultatok el?
1.baba barátnőm vitt be 5 perces fájások
2.baba barátom vitt be 2-3 perces fájások
kb 40-50 perc az út a kórházig, férjem ült mellettem
Nem hívnék mentőt, ha csak nem tolófájásaim vannak.
1.babánál párom vitt
2.babánál a mentő
1-nél anyum, mert a párom Bp. túlsó felén melózott. Kb. 10 perces fájásoknál indultunk, de akkor már 12 órája elkezdődtek, csak nem rendszereződtek.
2.-nál pedig egyedül vezettem, 5 perces fájásokkal. Csak egy nst-re mentem az Imrébe aznap reggel a 39. héten, de vmi bibi volt, ezért beküldtek az I.Sz. Klinikára egy speckó UH-ra. Közben megindultak a fájások, én meg ott álltam a dugóban a Petőfi hídon...
Végül beértem rendesen, még arra is volt gondom, hogy a parkolóórába dobjak pénzt :) Azután már nem engedtek ki, még a cuccaimért sem, mert 2 ujjnyira kitágultam a dugóban ücsörgés közben :) Úgyhogy persze jól megbüntettek a parkolásért :(
Így utólag már röhögök rajta, de akkor cseppet sem volt vicces, inkább csak kínomban röhögtem, hogy ilyen is csak velem történhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!