Ti hogy mentetek szülni? Mentőt hívtatok vagy a párotok/családtag vitt titeket? Hány perces fájásokkal indultatok el?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 20:39
11/13 anonim válasza:
Férjem vitt be. Este jött az első fájás, eleinte 15 percesek voltak. Éjjel mondom neki, 7 perceseknél, hogy készüljön. Ő felöltözött, azt mondta kicsit várjunk még aztán reggelig aludt. Neki lett igaza, mert csak másnap reggelre lett meg a kicsim. :)
12/13 anonim válasza:
Az első szülésem a 37. hétben volt, SOS császárral, előtte már 3 napja bent feküdtem.
A második most februárban, a kiírt napon hajnali fél 5-kor indult 7-8 percesekkel. Reggel 7-re kb. 5-6 percesek lettek, magzatvíz nem folyt el, csak vérezni kezdtem. Kegyetlen hideg volt, autónk felmondta a szolgálatot, édesanyámék autója is, így mentőt hívtunk, ami kb. másfél óra alatt ért ide a szakadó hóban. 5 percesekkel ültem a mentőben, aztán a kórházban szépen lassan 4-3-2 percesek, az utolsó 3 és fél óra 1 percesekkel telt, a falat kapartam. Nem tágultam semmit, 15 óra vajúdás után másfél ujjnyi, és el is múltak a fájások a végére. Így sajnos császármetszés lett ismét.
13/13 anonim válasza:
Hajnalban indult a szülés 5 percesekkel.A férjem vitt be,nem sokkal később már 3 percesek voltak én meg csak röhögtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!