Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor indultatok a kórházba?...

Mikor indultatok a kórházba? Korán volt? Vagy időben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi 6 perces fájásoknál indultunk, este 6tól reggel fél 5ig a szülőszobán voltunk- elég lassan ment.

Most sem fogom elsietni, 5-6 percesekkel indulunk majd, kb 10 perc, negyed óra a kórház.

2011. júl. 1. 12:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

5 perces fájásokkal indult, amit 1 órán keresztül mértem, aztán lezuhanyoztam, és indultunk, mire beértem 2 percesek voltak, 1:45 perc alatt meg is született a kislányom.:)

Úgyhogy szerintem időben indultunk:)))

2011. júl. 1. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is 5 perces fájásokkal indultam,előtte tök nyugodtan lezuhanyoztam, elpakoltam még ami hiányzott, stb. Nem volt korai, sőt még ott kiküldtek sétálgatni is hogy táguljak. Hajnali fél egyre értünk be, és reggel fél hatra lett meg a baba. Nem volt nehéz szülésem.
2011. júl. 1. 12:29
 4/14 anonim ***** válasza:
hehe,akkor ez tök változó, 5 percesekkel mentünk be,hajnali fél 3kor,akkor már egy órája mértem, 9kor burokrepesztés és oxi, aminek annyi hatása lett,hogy erősebb fájások mellett sem történt semmi 2-ig:)Szóval azt hiszem mi korán mentünk 5 percesekkel:)
2011. júl. 1. 12:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Én éjfélkor mentem be 5 percesekkel, de du. fél kettőig vajúdtam, szóval jobb lett volna otthon szenvedni éjjel, de ezt nem lehet tudni, mert a második meg csak jósolgatott, aztán 2 óra alatt meglett. Vele is éjfélkor mentem be, mert rohadtul kezdtem fájni, de összevissza jöttek a fájások, elsőnél meg rendszeresen.
2011. júl. 1. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:

1.baba egyből 5 perces fájásaim voltak, beértünk rá 4 órára meglett a babám.

2.baba egyből 2-3 perces fájásaim voltak, beértünk rá 50 percre megszültem (ott egy kicsit kellett volna kapkodni, de dugóba keveredtünk, mindegy végül is nem a kocsiban szültem meg, ez a lényeg).

2011. júl. 1. 13:00
 7/14 anonim ***** válasza:

6 percesekkel mentünk be délelőtt 11 óra felé. Először haza akartak küldeni, mert mire beértünk, valahogy alábbhagytak a fájások. Aztán visszatértek, de senki nem hitte el, hogy szülni fogok. Végül hajnali egykor lett meg a baba.

Most nem fogok kapkodni...

2011. júl. 1. 13:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem egyből 4 percesekkel kezdődött. Még ügyeket intéztünk a városba, hazamentünk, lezuhiztam, hívtam a szülésznőt. Mire beértünk 3 percesek lettek, OTT, burokrepesztés 16:10-kor, éjjel 00:54-re lett meg a kislányom sürgősségi császárral. (leesett a szívhang)
2011. júl. 1. 14:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Hajnal 3-kor keltem fájásokra. 15 percesek voltak. Vártam egy másfél órát 10 percesek lettek,lezuhanyoztam utána beindult és 5 percesekkel 6-ra bementünk a kórházba. Ott még kellett sétálgatnom egy kicsit, kaptam egy kis oxitocint is és délre meglett a babóm, igaz császár lett a vége.
2011. júl. 1. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
5 perces fájásokkal és magzatvíz szivárgással indultunk el, s ehhez képest még 13 órát vajúdtam a kórházban mire megszületett a lánykám.
2011. júl. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!