Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor indultatok a kórházba?...

Mikor indultatok a kórházba? Korán volt? Vagy időben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az elsővel már este 7-kor volt az első fájásom, éjfélig óránként, utána 3-ig 20 percenként, majd beállt 7-8 percesekre. 5-kor betelefonáltam, hogy mit tegyek, várjak. Vártam. 10-re mentünk NST-re, ott még haza akart küldeni a doki, de mondtam, hogy egyben én sehova nem megyek. még mindig 7-8 perceseim voltak. Sétáltatott egy órát, megint nst, majd befektetett, hogy nem jó az nst. Fél 3-kor burkot repesztettek, fél 6-ra meglett a lányom. NEm tudom, mikor mentem volna be, ha nem kell NSt-re menni...

A másodikkal már nyitva voltam, a doki azt mondta ne tüsszentsek, mert kiesik. Ne várjak fájást, ha már keményedek menjek. Este fél 6-kor jött egy fájás, és mindjárt 6 percesek lettek. Nekikészülődtünk és be is mentünk fel is vettek, burokrepesztés és fél 9-re meglett a második lányom.

2011. júl. 1. 17:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor úgy látom, kb mindenki 5 percesekkel ment, csak van akinél gyorsan meglett a babó :-)
2011. júl. 1. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:

5 perces fájásokkal mentem be éjfélkor (akkor már 2 órája az volt), de haza akartak küldeni, mert hogy nem fájt eléggé. De 1 óra múlva már jobban fájt, majd a magzatvíz is elfolyt (onnantól tényleg fájt) és hajnali fél6kor megszületett a lányom.

A másodiknál már a fájás intenzitására is figyelek.

2011. júl. 1. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon hamar szabályos 5 percesek lettek a fájásaim. Rohantunk a kórházba, de lassan tágultam. 8 óra múlva burkot reksztettek, onnantól még újabb 6 óra telt el, mire megszülettett a kislányom. Legközelebb ráérősebb leszek.
2011. júl. 6. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!