Pontosan mivel indultatok a korhazba? Mit raktatok magatoknak es mit a babanak?
Figyelt kérdés
valamit tuti kimarad,nalam mindig ez van csak ne most...2009. okt. 1. 16:50
1/3 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt ide hosszú lenne leírni:
Könnyű szülést és jó egészséget nektek:)
2/3 anonim válasza:
Rengeteg ilyen lista van a neten :)
Amúgy semmi nem OLYAN fontos, a papírjaid, leleteid legyenek meg, a fényképezőgép feltöltve, a többi nem számít, mindent vihet utánad a férjed-anyukád-bárkid. Hogy van-e nálad vécépapír vagy sincs, kit érdekel, az ráér később is :)
Könnyű szülést kívánok!
3/3 anonim válasza:
Én is a netről néztem a cuccokat, de sok mindent nem írnak le. A szülőszobába vigyél Kispárnát, mert ott nem adnak, vizet vagy 2 litert, én szülés után szinte mindet megittam.
Domestosos törlőkendőt amivel a WC ülőkét megtudod törölni, nehogy elkapj a kórházban vlmt. Jó baba várást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!