Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent lehet két hozzátartozó a...

Bent lehet két hozzátartozó a szülésnél?

Figyelt kérdés
A barátom bent szeretne lenni, amikor a babánk születik, ő szeretné, én kicsit tartok tőle. Azt mondta, neki ez fontos. De én inkább azt szeretném, hogy anyukám legyen bent mellettem. Ő mégiscsak tudja, mi hogy történik, van ebben ugyebár tapasztalata és orvos is (bár nem nőgyógyász) és emiatt is talán megnyugtatna a jelenléte. Meg lehet oldani, hogy ketten legyenek bent? Vagy az már túl sok "kerülgetni való" ember és ennyit nem engedélyeznek?
2014. jún. 22. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak egy ember. Ezt elsősorban apukával beszéld meg, ha ő szeretne bent lenni te pedig nem szeretnéd jussatok dűlőre. Nem kell egyébként látnia semmit, állhat végig a fejed mellett.
2014. jún. 22. 19:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ha így van, akkor ezt tényleg meg kell beszélnünk. Amúgy is az volt a terv, hogy csak a fejemnél lenne, de van egy olyan érzésem, hogy nem készült fel erre igazán és már az elején összeesik :D De nyilván, ha ő nagyon szeretné, nem fogom ettől megfosztani.
2014. jún. 22. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nos az en parom meg a tu latvanyat sem birja. Bent volt szulesnel es neki nagyon nagy elmeny volt. A szexualis kkapcsolatunkal minden oke sot meg jobb is lett. (Csak mert sokan emiatt aggódnak) nem esett ossze, koldokzsinort is elvagta :)
2014. jún. 22. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Én az Istvánban szültem, velem ketten voltak végig.
2014. jún. 22. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a dokiddal. Lehet, hogy így, hogy édesanyád orvos kivételt tesznek, ha esetleg az a szabály, hogy csak egy ember lehet bent (nálunk ez a szabály). Az én férjem bent volt, és egy percig sem bánta meg, sőt. Nagyon jól jött ki, hogy így döntöttünk. Mondjuk őt a kíváncsiság elszólította a fejem mellől, és a lábam között is volt bőven, de ha nem lett volna olyan kíváncsi, akkor tényleg semmit nem látott volna, de ő nem bírta ki, ő látni akarta a babánk fejét, hogy hogyan történik az egész, még a varrást is nézte, és kérdezgette a dokit, hogy mit, miért hogyan. A dokim szerint olyan volt mint egy kíváncsi kisgyerek. A szexuális életünknek nem ártott meg, sőt. Ha lehet mondani még gyengédebb lett a férjem.
2014. jún. 22. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én férjem hát eléggé finnyás típus,de bent volt a szülésnél,nem maradt meg a fejem mellett,mindent megnézett,ami lent történt :-) és semmi gond nem volt,azt mondta,nagy élmény volt,és jó hogy bejött.

Amúgy nálunk is csak egy ember lehet,tényleg az orvost kérdezd meg.Viszont itt nálunk volt egy kismama,akinek a férje kidőlt a vajúdás alatt(mert nagyon hosszú volt,és nem bírta látni,hogy a neje szenved)és bement helyette az anyukája.

2014. jún. 22. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt Szegeden lehetnek többen is, de csak váltva. Meg kell venni egy ruhát (3000 pénz) egy automatából és csak abba lehet bejönni. De ha mondjuk apuka kimegy akkor anyuka bejöhet simán. Bár én még nem szültem, de nekem így mondták.
2014. jún. 23. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!