Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon rossz, ha nincs ott...

Nagyon rossz, ha nincs ott mellettem a parom a szuloszobaban vagy valami hozzatartozo? Nehezebb igy a szules?

Figyelt kérdés
2008. febr. 8. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.Én 9napja szültem.Szerintem egyedül ne menj szülni.

Jó,hogy van kivel beszélgetni,meg amikor a fájásaid már erösek,jó tudni,hogy van valaki melletted.Egyedül szerintem semmiképpen sem.Könnyü szülést kívánok.

2008. febr. 8. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia,én is azt mondom mint apás szülésen átment nö hogy igy sokkal könnyebb.én személy szerint a páromat szidtam közben.na jo vicc volt..sokkal jobb..lehet vannak akik azt mondják hogy nem kell mert látni fog közben a párod és utána már nem lesz a régi..de ez nem igaz.,csak ne azt a részt nézze..
2008. febr. 8. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, ha van ott valaki, akiben bízol, akinek "összetörheted" az ujjait. Én eredetileg nem akartam, de utólag azt mondom, nagyon jó, hogy volt velem valaki, nem csak az orvos és a szülésznő.
2008. febr. 8. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első babámnál ott volta a párom és anyukám is.

Lassan ismét oda jutok, és nem vagyok benne biztos, hogy szeretném, hogy megint ott legyen a párom.

Szerintem az a legfontosabb, hogy Te mit szeretnél-az akkor, ott csak rólad és a babádról szól.

Az ember már szülés előtt tudja, hogy mit szeretne-egyedül végigcsinálni v. valakire támaszkodni.

Ha megy veled valaki akkor mindig van aki figyel rád, segít...

Viszont ha szeretsz elvonulni, egyedül lenni, magadbafordulni amikor már úgy érzed nem bírod-akkor nem biztos, hogy fontos. Bár ki is lehet küldeni az illetőt...

Ezt tényleg csak Te érezheted.

2008. febr. 9. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Támogatom a papás szülést.én is úgy gondoltam,"mert hallottam"hogy utánna a partnernek elmegy a gusztusa a szextöl.nem kell neki odanéznie.De amikor kibújik a kisjövevény,nagyon nagy élmény mindkettötöknek.Csak legyen erös lelkielben a papa.nálunk nagy szükség volt rá,mert nehéz,és hosszú szülés volt.38óra.

De rád tartozik,hogy eldönts,mit szeretnél.

2008. febr. 9. 11:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy mindenképpen legyen veled valaki. Ha aznap nem csak te szülsz, akkor a szülésznő nem ér rá fogni a kezed, meg vigasztalni. Egyébként az hülyeség, hogy a férfiak megundorodhatnak a párjuktól. Még sose hallottam olyat, hogy egy orvos odavonszolt volna egy férjet a felesége lába közé, hogy premier plánba nézzen mindent. Az én férjem mellettem ült, de néha odament az orvos mellé, és nézte,hogy mi történik. És azóta is igen aktív nemi életet élünk, és nagyon szeretjük egymást.
2008. febr. 9. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!