Nagyon rossz, ha nincs ott mellettem a parom a szuloszobaban vagy valami hozzatartozo? Nehezebb igy a szules?
Szia.Én 9napja szültem.Szerintem egyedül ne menj szülni.
Jó,hogy van kivel beszélgetni,meg amikor a fájásaid már erösek,jó tudni,hogy van valaki melletted.Egyedül szerintem semmiképpen sem.Könnyü szülést kívánok.
Nekem az első babámnál ott volta a párom és anyukám is.
Lassan ismét oda jutok, és nem vagyok benne biztos, hogy szeretném, hogy megint ott legyen a párom.
Szerintem az a legfontosabb, hogy Te mit szeretnél-az akkor, ott csak rólad és a babádról szól.
Az ember már szülés előtt tudja, hogy mit szeretne-egyedül végigcsinálni v. valakire támaszkodni.
Ha megy veled valaki akkor mindig van aki figyel rád, segít...
Viszont ha szeretsz elvonulni, egyedül lenni, magadbafordulni amikor már úgy érzed nem bírod-akkor nem biztos, hogy fontos. Bár ki is lehet küldeni az illetőt...
Ezt tényleg csak Te érezheted.
Támogatom a papás szülést.én is úgy gondoltam,"mert hallottam"hogy utánna a partnernek elmegy a gusztusa a szextöl.nem kell neki odanéznie.De amikor kibújik a kisjövevény,nagyon nagy élmény mindkettötöknek.Csak legyen erös lelkielben a papa.nálunk nagy szükség volt rá,mert nehéz,és hosszú szülés volt.38óra.
De rád tartozik,hogy eldönts,mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!