Császármetszésnél bent lehet egy hozzátartozó?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 14:39
2/9 anonim válasza:
Kórháza válogatja, de inkább a nem a jellemző.
3/9 anonim válasza:
Debrecenben egy üvegfal mögül nézheti, de a műtőbe nem jöhet be. Azért nekem is integetett az Anyukám. :)
4/9 anonim válasza:
Szia! Én a következöképpen tudom. Ha sürgösségi császármetszésröl van szó, akkor nem lehet bent veled senki. Ha tervezett, akkor igen. De ezt elöre le kell beszélni az orvossal, aki operál.
5/9 anonim válasza:
Székesfehérváron programozotnál igen.
6/9 anonim válasza:
Pesten a Margitban csak üvegfal mögül nézhetnek az apukák.
8/9 anonim válasza:
Pesten Barossban bent lehet 1 emberke!:-)
9/9 anonim válasza:
Salgótarjánban nem lehet bent hozzátartozó császárnál. Sokszor a sima szülésnél sem. Ha van fogadott orvosod vagy ha kifogsz egy rendes ügyeletest akinél kikönyörgöd, hogy had legyen bent valaki akkor igen, de csak sima szülésnél. Barátnőmet császározták, a tesója nővérke, épp aznap dolgozott mégsem engedték be a műtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!