Miután megszületik a baba miért kell még 2 órát a szülőszobán lennie a kismamának? Baba és a párotok veletek lehetett? Mi az a maszk amiből a kismamák szoktak lélegezni szülés, vajudás alatt? Mire jó?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 02:16
11/15 anonim válasza:
3x szültem.a 2 órát mindig betartották.csak azért érzem feleslegesnek mert a kutya rám nem nézett soha.egyedül feküdtem ott.Ha bármiféle komplikáció lépett volt fel szép csendben ott haltam volna meg egyedül.a kórteremben a társak jelenléte számomra nagyobb biztonság lett volna mert legalább ők szóltak volna ha baj van
12/15 anonim válasza:
Tudod ez azért van, mert élettani szülés után nem jellemző, hogy hirtelen egy mp alatt meghalsz. Amennyiben pedig rosszul vagy, tudsz szólni, van nővérhívó, és segítenek. Bár nagyon nehezen hiszem, hogy egy vérnyomást sem mértek, ebben a hiperdokumentált önvédelmi orvosló világban.
13/15 anonim válasza:
10-es válaszoló,ez hol van,hogy alapból nyomjátok az eda-t? Meg minek?
14/15 anonim válasza:
Nem úgy néz ki, hogy belépéskor mindenki kap EDA kanült, hanem úgy, hogy felajánlják, és ha nem kér, akkor nem kap. A többség kér. Miért? Mert csak előnye van gyakorlatilag. Orvos vagyok, nem írom le, hogy hol, mert tízezre írnak akkor privát kérdést. Ha érdekel, privátban megírom, hogy hol.
15/15 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem az eda-t mert a 10-es válaszból pont az jött le,hogy mindenki kap kérdezés nélkül,csak az nem aki külön tiltakozik. Én nem akartam soha eda-val szülni,nem is úgy szültem,és hogy csak előnye lenne,hát hallottam olyanról,akinek semmit se ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!