Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Erős szúró érzés időnként a...

Erős szúró érzés időnként a hüvelyben, a hasam kőkemény, székelési ingerem is van de wcre nem kell mennem. Szülés előjel?

Figyelt kérdés
Napok óta előfordul, hogy ha felállok, de már most ülésnél is élesen szúró érzés van a hüvelyembe, van amikor mozdulni sem tudok tőle. Rendszertelenül jön, el el múlik. Gyakran görcs is támad mellé, mint amikor hasmenésem van, de wc-re nem kell mennem, vagy a szelek gyötörnek. Ilyennek kell lennie élesben is, ez fog sűrűsödni?
2014. jún. 16. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyom a baba vmit, egyelőre csak jóslóknak tűnik, amit leírsz. Nálam is ez van.

Ha el kezd besűrűsödni v fél percnél tovább tartani (mármint 1 fájás), akkor ülj bele fél órára meleg vízbe.

2014. jún. 16. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg beékelődött a baba fejecskéje. Nálam is azóta voltak ilyen nyillalások a hüvelybe és már bárhogy kellemetlen volt. A 35. hét körül ékelődött be, 38+6 hetesen szültem, spontán indult, magzatvízzel.

Görcsölni nem görcsöltem a terhességem alatt egyszer sem. Szerintem jóslófájásaid vannak. De nem, élesben nem ilyen lesz, sokkal erősebb.

2014. jún. 16. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:
A baba feje 32 hetes kor óta be van ékelődve, utoljára csak a külső méhszajam volt 1 ujjnyira nyitva. Remélem hamarosan kibújik.
2014. jún. 16. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Külső méhszáj nekem is nyitva volt 35. héttől. Hány hetes vagy?:) Könnyű szülést kívánok!

2014. jún. 16. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!