Gabi86 kérdése:
Mik szülés előjelei?
Figyelt kérdés
Tüneteim:a menzesznél erősebb fájdalmak,görcsök,derékfájdalom,nyákdugó távozása,has keményedés.2013. máj. 31. 19:10
1/7 anonim válasza:
rendszeres vagy rendszertelen görcsök?
mennyi idős terhes vagy?
kád kellemesen meleg vízbe beülni, és nézni, hogy sűrűsödnek/erősödnek-e a görcsök vagy enyhülnek
ha erősödnek, akkor beindult a folyamat, ha enyhülnek, akkor jóslóid vannak
akár 2 órát is ülhetsz a kádban
4/7 A kérdező kommentje:
40.hétben vagyok.elég erősek a fájások,fél órája folyamatosan fáj,hol jobban hol kevésbé.csak kicsit meleg vízzel letusoltam,mert sétálgattam eddig,hogy enyhüljenek a fájások.
2013. máj. 31. 20:15
5/7 anonim válasza:
Ez lehet h már az. :) Nekem pl irtó hasmenésem volt akkor. :) A derekam is eléggé fájt és pontosan jöttek percre a görcsök. Mérjed. Ha rendszeresen jön és elkezdenek rövidülni a fájások akkor ez az. :) Majd írd meg h jön-e a baba. :)
6/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem te Szombathelyi vagy? Van dokid?
7/7 A kérdező kommentje:
Megszületett a kis Hanna,már itthon is vagyunk.1-én hajnali 1:10-re meg is lett,úgy hogy ezek azok az előjelek voltak.igen szhelyi vagyok és nem fogadtam meg dokit,de nem is bánom mert nekem a szhelyi kórházzal teljesen meg voltam elégedve.mindenki aranyos és kedves volt.csupa fiatal orvossal és ápolóval.korrekt volt minden,mindenki segített ha kértem,teljesen pozitívak az élményein az ottani ellással kapcsolatban.mindenkinek rövid és könnyű szülést kívánok és pozitív élményeket,na meg persze jó babázást.
2013. jún. 8. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!