Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek lehetnek a szülés előjelei?

Ezek lehetnek a szülés előjelei?

Figyelt kérdés
Vannak egyértelmű tüneteim, amik a közelgő szülésemet jelzik (táguló méhszáj, jóslófájások, lejjebb ment a pici a hasamban) de van egy-két dolog, amit nem tudok hova tenni. Tegnap óta fura érzelmi állapotban vagyok, szerintem a hormonszintemmel változhatott valami. Hol ideges vagyok, izgulok, remegek, hol elsírnám magam attól, mennyire imádom a férjemet stb. Ez a hormonális változás lehet a szülés előjele? A másik, hogy nagyon fáj a derekam, de nem jóslófájások sugároznak oda, inkább olyan érzés, mintha sokkal nagyobb terhet kéne hirtelen cipelnem, és ha 10 percnél tovább ülök, vagy fekszem egy helyben, akkor nagyon nehéz megmozdulnom. Ez mitől lehet? Ja, és néha nem a méhemben érzek jósló összehúzódásokat, hanem a hüvelyemben ilyen nyomó-szúró érzést, de azt főleg akkor, ha a kicsi megmozdul.
2012. szept. 11. 21:32
 1/1 anonim ***** válasza:
A derékfájás az lehet a szülés jele, nálam a harmadiknál csak a derekam fájt a hasam nem, akkor hajnali kettőkor kezdődött és délután fél kettőkor megszültem, az érzelmi állapot várandósan ingadozhat, az speciel nem a szülés jele, az is teljesen normális a várandóság vége felé, hogy a hüvelyedben nyomó szúró érzést tapasztalsz, a baba már nehéz, beilleszkedett a szülő csatornába a fejecskéje és ezért érzed ezt. Sok sikert és jó erőt egészséget a kisbabádhoz, és nem utolsó sorban könnyed szülést kívánok!
2012. szept. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!