Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek a közelgő szülés előjelei?

Manócskaah kérdése:

Ezek a közelgő szülés előjelei?

Figyelt kérdés

Első babámat várom és bizonytalan vagyok hogy ezek vajon a szülés közeledtét jelzik e.

-Minden este görcsöl a hasam már 3-4napja,olyan menstruációs görcs szerű,de nem rendszeres,egyik pillanatról a másikra jön,aztán pár percig semmi,majd újra.

-Sok hüvelyi váladék: Általában sárgásfehéres szinű kocsonyás anyag távozik belőlem,elég sok,van hogy úgy érzem bepisiltem,és vizes folyásom is van néha.

-Lejjebb szállt a hasam.ezt 2napja vettem észre.

_eddig nem vizesedtem egyáltalán,erre tegnap akkora lett a bokám mint valami fa rönk :S :)

Ja és rengeteg energiám van,úgy érzem kicsattanok,a másik véglet meg h hisztis vagyok és bőgők mindenen :/:)

Szerintetek ezek lehetnek a szülés közelgő jelei? vajon mennyi lehet még hátra körülbelűl?

Köszi a válaszokat előre is!

2012. nov. 5. 09:59
 1/5 A kérdező kommentje:
ja + alig mozog a babám,nagyon lusti lett:)
2012. nov. 5. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a görcsök lehetnek jóslófájások, a méhed ezzel felkészüla szülésre, az még tuti nem jelenti azt, hoyg pár napon belül szülés lenne.

A váladékra: tegyél be egy zsepit, ha az 1 óra alatt elázik, akkor esélyes, hogy szivárog a magzatvíz, ilyenkor érdemes lenne a dokit felhívni, hoyg bemenj-e, emrt ban egy ilyen gyanúd.

ELőbb utóbb, ha jó pozícióban van a baba, leszáll, van akinek hamarbb, van akinek késbb, ebből sem igazán lehet következtetnia szülés idejére.

Ahogy a vizesedésből sem, az lehet attól, hoyg lejjebb szált a pocid, és emiatt romlott a keringés...

A hiszti+ energiaszint meg az egész terhesség alatt hullámzó :)

Egyébként hány hetes vagy? :)

Ami miatt tuti menni kell a kórházba az a magzatvíz elfolyás, esetleg vérzés, vagy min 1 órája jelentkező szabályos fájások min 10 percenként (ha nem múlik el meleg vízre sem, akkor elvileg igaziak, bár nekem ez anno nem jött be).

2012. nov. 5. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:

No. Kb mindent leírtál tünetként, amit az ilyen szülés előjelei cikkekben olvasni. Viszont nem vagyunk jósnők. Akkor most mit is vársz konkrétan?

Az előző válaszadó nem azt írta,hogy holnap szülni fogsz, akkor már semmi reagálás sincs rá?

Én is türelmetlenül várom a fiamat, de ha a tipikus tüneteket érezném, akkor is tudnám,hogy senki nem fogja tudni megmondani mikor szülsz Akár túl is hordhatod...

2012. nov. 6. 08:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem azért nem írtam mert azt mondta h nem biztos h szülni fogok... :)) Kötekedőket viszont nem kértem.válaszokra voltam kiváncsi nem beszólogatásokra szóval szia... :)))
2012. nov. 6. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor mondd már el mit is vársz pontosan? Jóslást?

De ha téged ez megnyugtat: Igen,ezek a szülés közeledtét jelző tipikus tünetek!

Szia

2012. nov. 8. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!