Akinek fogadott orvosa van, mennyit szándékozik adni a szüléskor?
Figyelt kérdés
És mennyibe kerül a terhesgondozás/alkalom?2014. jún. 16. 18:38
1/17 anonim válasza:
10.000 ft a terhesgondozás az orvosomnál/alkalom, a szülés pedig fix tatifás 80.000 ft.
2/17 anonim válasza:
Terhesgondozás 15 ezer Ft volt, a szülésre rákérdeztem, 80-at mondott, ill. azt, hogy amennyit gondolok, ha nem akarok annyit, akkor nem adok annyit. Annyit adtam. (Budapesten szültem, 2 hónapja)
3/17 anonim válasza:
4e a gondozás, 25-30at kap, ha megérdemli.
4/17 anonim válasza:
Utolsó hol van 4 ezres , ne trollkodj már.
5/17 anonim válasza:
Hol van 15ezres?? Miért trollkodnék? Akihez most járok 4e kér, előtte ahová jártam 3e volt egy vizsgálat, de volt2e orvos is.
6/17 anonim válasza:
Leírtam, hogy hol van 15 ezres, Budapesten. Nem kötelező oda menni.
7/17 anonim válasza:
én jártam már 10.000 és 5000 is tgondozásra,a drágább 3éve,az olcsóbb idén.Az idei orvosom fix 50et kért,és nagyon elégedett voltam vele..
8/17 anonim válasza:
az én dokim vizsgálatért 8e-t kért, uh-ért 5e-t, de márciusban szültem, decemberben kért utoljára. mikor sokadszorra mondta hogy semmit se kér adtam neki 5e-t. szülés után 20e-t adtam neki... 6 hetes kontrollon 8e-t kért, 10e-t adtam. nem vittem tulzásba, de ő se volt pénzéhes, igaz elhúzott szabira miután megszültem, 2szer nézett meg a korházban
nagyon rendes doki volt
9/17 Adcu válasza:
Terhesgondozás 10.000 Ft, szülésre azt mondta, 80 körül szokott kapni. Szülésznőnek 30. Mindezt azért kapják, mert éjjel-nappal készenlétben vannak és bemennek hozzád, ha kapjapák a hívást, hogy megindult a szülés.
10/17 anonim válasza:
Dokimnál 3 ezer ft a terhesgondozás (nincs uh; vidéki megyeszékhely). A szülésért nem mond árat, nekünk azt mondta, hogy nekünk fiatal szülőként nagyobb szükségünk van a pénzre mint neki. 40 ezret adtunk (több ismerősünk is szült nála, 30-40 ezer között kapott). Nem tűnt úgy, hogy kevesli, azóta is hozzájárok, ugyanolyan rendes, kedves mint szülés előtt. Jah és mielőtt valaki belém kötne, hogy 20 évvel ezelőtt volt ennyi egy terhesgondozás, tavaly év végén szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!