Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek fogadott orvosa van,...

Akinek fogadott orvosa van, mennyit szándékozik adni a szüléskor?

Figyelt kérdés
És mennyibe kerül a terhesgondozás/alkalom?

2014. jún. 16. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

15.000 a terhesgondozás, 200-at adunk a szülésért, mert programozott császár lesz, a dokim magánkórházban szüleszt ráadásul...

Bp, 27L

2014. jún. 16. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Terhesgondozás 12 ezer alkalmanként, a szülés pedig 120 ezer fix tarifás.
2014. jún. 16. 22:03
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
7ezer egy vizsgálat, ami nagyon alapos. 80ezret készülünk adni, de ha álomszülés lesz, még 100-at sem sajnálnék. Szülésznő 30ezret fog kapni.
2014. jún. 16. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Azert kicsit lepadloztam itt a valaszokon...

En vizsgalatra semmit nem fizetek mert kollegam unokatesojahoz jarok. Szulesre 40 ezret gondoltunk. Adnek en tobbet is mert maximalisan megerdemli de nem vagyunk eleresztve anyagilag sajnos.

2014. jún. 16. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

utolsó: és járjunk mi is oda? nekünk is ingyen csinálja? vagy mi is adjunk csak 40-et a Belvárosban praktizáló orvosunknak?

Feltéve, hogy a lepadlóztam szó valami olyasmit jelent, hogy csodálkoztam, mert még sosem hallottam ezelőtt azt a szót.

2014. jún. 17. 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálam 10.000/alkalom. Van az asszisztensnél egy papír kiragasztva, hogy mi mennyibe kerül, a szülés nincs rajta feltüntetve. Viszont hat hetes kontroll 20.000 ami sztem húzós, de sajna nem problémamentes a terhességem így szomorú de államiba nem merek menni (pedig ápoló vagyok abban a kórházban ahol szülni fogok). Sztem nem fogok rákérdezni a szülésre. Adok amennyit majd gondolok, ez sok mindentől függ. Engem inkább az aggaszt, hogyan fogom odaadni, nekem ez rendkívül kínos. :-/ Egy biztos 100 ezreket nem tudunk fizetni, így is dupla annyit kell járnom mint másnak a gondok miatt, mégsem kér kevesebbet... így már eleve dupla annyit adok ki szülés előtt mint a többiek. :(
2014. jún. 17. 10:31
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nagyjából akkor az elképzeléseim reálisak ezen a téren. Bár a válaszoknál nagy a szórás, de ez úgyis mindig helyzetfüggő. (ismerős orvos, vagy magánkórház, fix tarifás, vagy nem)

2014. jún. 17. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!