39. hetbe lepek es semmi jele a szulesnek, ti hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 18:27
11/17 anonim válasza:
A második gyermekemet várom, holnap kezdem a 40. hetet, de egyenlőre nem nagyon van semmi jel sem az indulásra. 3111 a méhszáj, nagyon sokat keményedek, emiatt már kb éjjel is óránként felébredek. Már én is azt várom, hogy mehessek szülni, egyre türelmetlenebb vagyok és nem könnyű így a nagyobb fiammal, aki két éves. Kéne egy jó erős front :)
12/17 A kérdező kommentje:
En csak 6kg-t szedtem fel de abba benne van a baba sulya es minden mas. En nagyon jol viselem semmi bajom sincs csak mar nagyon varom hogy a karomban tarthassam.
2014. jún. 16. 20:16
13/17 anonim válasza:
nálam egészen 39+6ig amikor is megszületett, semmi jele nem volt
14/17 anonim válasza:
38. hétben vagyok. Teljesen zárt vagyok még sajnos. Néha érzek 1-1 nyilallást, de ennyi. Vizesedik a lábam, ezt leszámítva jól vagyok. Örülnék, ha a héten kibújna, 3200gr-re becsülték a súlyát.
15/17 anonim válasza:
nekem pénteken ment el a nyákdugóm,tegnap voltam orvosnál 1 ujjnyira nyitva vagyok, görcsölgetek,néha kicsit jobban,de sajnos ennyi. :( pedig már napok óta várom a nagy eseményt. és sajnos még mindig semmi :(
a baba ma már alig mozgott.
jelenleg 14 kg-nál tartok,pedig annyira vigyáztam :(
39 hkm
16/17 anonim válasza:
14-es vagyok! Kismamák! Ti nem vizesedtek?
17/17 A kérdező kommentje:
Szia en nem vizesedek egyaltalan :) szerencsere, viszont ma voltam a szulesznonel es 2 ujjnyira vagyok nyitva es egy centi a mehnyak. Azt mondta hogy keddig meglesz a baba!!:) :)
2014. jún. 18. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!